Alanin Veppiloki

Kirjoita osoiteriville ainoastaan: clik.to/veppiloki

 Pikalinkit

Sirkesalon muistokirja
Tatskat ja lävärit
Google hacking
Nettikalenterit
Bushin rukoustiimi
Uhreilta varastetaan
Tsunami linkit
Katastrofin aikataulu
Tsunami videot
Vakoile naapureitasi
Suomalaiset foorumit
"Olga" vaanii verkossa
Phishingiä vastaan
Phishing huijaukset

 • Muista s-postilla!

 •  

   

  >
  Eka viesti 05.03.2004

  Homeland Security Advisory

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?


  perjantaina, maaliskuuta 19, 2004

  Olen musiikkiaddikti. Kysymys on vakavasta mielenterveyshäiriöstä. Minun on saatava kuunnella musiikkia keskittyneesti vähintään puolituntia päivässä muutoin tulen hermostuneeksi ja päätäni alkaa särkeä. Silloin kun kuuntelen musiikkia minua ei saa häiritä. Haluan myös joka kuuntelukerralla kuunelle jotain uutta, mieluimmin jotain sellaista mitä en ole ennen kuullut.


  Hankintamatkoja halpalaarille
  Kysymys minun kohdallani ei ole vain musiikin kuuntelusta. Oireisiin liittyy myös jatkuva musiikin hankinta. Käyn päivittäin Anttilan halpakorilla ja parissa musiikkiantikvariaatissa jos se vain on mahdollista. Levyhyllyni kasvaa noin 250-300 levyllä vuodessa.
  Tästä on taas seurauksena se, että mitkään tilat eivät enää riitä levyjen esillepanoon. Levyt aiheuttavat jatkuvaa kahnausta muun perheen kanssa. Ymmärrän toki sen, että myös kirjoille ja tauluille ja ryijyille jnpp. pitää olla seinäpintaa.Pitkän ja ankaran väännön jälkeen olen päässyt vaimon kanssa jonkinlaiseen sopimukseen siitä, ett? 500 cd:täriittää hyvin esille. Näinon siis sovittu. Käytännössä makuuhuoneen sängyn alla on noin 200 cd-levyä ja kirjahyllyssä kirjojen takana n. 300 cd:tä loput työhuoneella.
  Koska levyjä tulee lisää noin puolentoista levyn päivävauhdilla, minun on ollut pakko siirtyä rotaatioon. Tämä tarkoittaa sitä, että kun eripuolilla huoneustoa lojuvat muutamat kymmenet levyt otetaan huomioon, niin uudet levyt syrjäyttävät aina entiset ja siirtyvät työhuoneeseen.
  Rotaation ylläpitäminen on vaikeata jos vaikka kesken iltapuuhia haluan kuulla jonkin tietyn kappaleen ja se onkin työhuoneella muutaman kadunkulman takana.

  Sopimus itsen kanssa
  Näin suuren levymäärän hankkiminen maksaa tietysti rutosti. Olen ratkaissut asian siten, että teen hankintani vain Anttilan halpiskorista ja antikvaarien vastaavista. Ratkaisu on osoittautunut eritt?in toimivaksi. Korkeimmaksi markkamääräksi olen asettanut 6 euroa per cd ja siitä pidän kiinni.
  Nyt tutkin levylaarit erittäin huolellisesti. Spontaaneihin ostoihin ei ole enää varaa. Tämä on johtanut siihen, että hankkimani levyt ovat, ainakin minun mielestäni, aina laadukkaita ja hyvien kustantajien kamaa. Kun vielä henkilökunta on oppinut minut tuntemaan, saan aina silloin tällöin löytyy suoraan tiskin alta.

  Ongelma tämä kuitenkin on
  En tiedä miten saisin kierteen katkaistua. Onko ammattiauttajilla kokemusta asiasta? Pitäisikö minun huolestua?
  Nyt tietysti tämän lukeneelle on syntynyt ajatus siitä että millaista musiikki tuo hörhö kuuntelee. Sitä en halua sen kummemmin kertoa. Parhaan lhankintani vuoteen voin kuitenkin ketoa. Sain sen puolellatoista eurolla Anttilasta tällä viikolla.
  Kysymyksessä on levy nimeltä: Classis Argentinian Tangos. Ei siis mikään tavallinen tangolevy, vaan levy joka sisältää Astor Piazzollan ja muiden mestareiden konserrtitangoja. Upea levy. Milloinkaan aikaisemmin ei levyn sisältö ja hinta ole natsannut näin hyvin.
  Olisi mukava tietää onko minulla kohtolontovereita? Voisimme perustaa vaikka yhdistyksen ja ryhtyä vaihtelemaan duplikaatteja ja itkemään sitä että puolisomme eivät meitä ymmärrä.


  |