Alanin Veppiloki

Kirjoita osoiteriville ainoastaan: clik.to/veppiloki

 Pikalinkit

Sirkesalon muistokirja
Tatskat ja lävärit
Google hacking
Nettikalenterit
Bushin rukoustiimi
Uhreilta varastetaan
Tsunami linkit
Katastrofin aikataulu
Tsunami videot
Vakoile naapureitasi
Suomalaiset foorumit
"Olga" vaanii verkossa
Phishingiä vastaan
Phishing huijaukset

 • Muista s-postilla!

 •  

   

  >
  Eka viesti 05.03.2004

  Homeland Security Advisory

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?


  tiistaina, tammikuuta 25, 2005


  Phishing hyökkäyksiä vastaan joukkovoimalla
  Scammerit ulos verkosta


  Aa419 , russian women +scammers, +anticsam *, job scammers, visa scammers, anti spammers, activists, anti-virus, anti-trojan, anti-spyware, anti-spam, anti-phishing, Spam Protection, Protects Against Email Phishing Scams, fight phishing, phishing attacks , ja niin edelleen.


  Joukkovoimalla huijareita vastaan!
  Phishing hyökkäyksiin ja nigerialaiskirjeisiin kyllästyneet kansalaiset ovat päättäneet ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Phishingin vastustajat ovat perustaneet nettiin oman anti-phishing ryhmän/ryhmiä. . Ideana on varastaa kaistaa kohteiden palvelimilta: eli jokainen sivuston kuva ladataan kohteeksi valituilta huijaussivustoilta. uudelleen ja uudelleen. AA419 nimellä kulkevan ryhmän tarkoituksena on heittää huijarit ulos internetistä. Artists Against 419 kehottaa ihmisiä liittymään joukkoon ja kaatamaan muun muassa "nigerialaiskirjeillä" rahaa huijaavien lumepankkien palvelimet.

  Flash Mob -tempaukset
  Järjestö kutsuu näitä tempauksia nimellä Flash Mob. Kuukauden ensimmäisenä päivänä sivustolle kerätään kaadettavien kohteiden kuvia pullollaan oleva sivu, jota tempauksen aikana ladataan uudestaan ja uudestaan. Sivusto on listannut lähes 200 pykälä 419-huijauksiin liittyvää verkkotunnusta. Nimensä ryhmä on ottanut Nigerian lainsäädännön pankkihuijauksia käsittelevän 419-pykälän mukaan. Myös Suomessa on tällainen ryhmä. Ryhmän sateenvarjona toimii Spam2spammers sivusto.


  Spam2spammers
  "Roskapostiongelmaan tartuimme käyttäen roskapostittajien omia aseita = He lähettävät roskapostia, joka häiritsee meitä. Palkitsemme heidät tuhlaamalla heidän resurssejaan. Nigerialaishuijarit saavat maistaa omaa lääkettään. Rahanahneet huijarit saa helposti tuhlaamaan omaa rahaansa ja nöyryyttämään itseään."

  Sivun ylläpitäjä on saanut scammerit eli "Mugut" lähettämään itsestään valokuvia, jotka on sitten kiireenvilkkaa julkaistu "Mugu-galleriassa". Kysymyksessä on siis aitojen rikollisten itsestään lähettämiä kuvia. Voiko nerokkaampaa ideaa enää keksiä? Spam2spammers sivulle on kerätty myös ääninäytteitä keskusteluista "mugujen" kanssa sekä meilikeskusteluja spammereiden kanssa.


  Spam2spammers (suomeksi:
  http://www.kotisivut.org/spam/page1.html


  Blogi huijareita vastaan
  Huijareiden vastainen toiminta on synnyttänyt paitsi huijareita vastustavia ryhmiä, myös nettipäiväkirjoja, joiden ylläpitäjät käyvät omaa yksinäistä taisteluaan huijareita vastaan. Yksi sympaattisimmista on Martin McKeay`n isännöimä "Martin Keay`s Network Security Blog" "Kirjoitan toivossa, että eräänä päivä, jokin, jonka olen kirjoittanut auttaa jotakuta suojaamaan nettisivustonsa", kirjoitta Martin sivullaan.


  McKeay
  http://www.mckeay.net/secure/


  G-Mailia käytetään hyväksi
  Jos Sinulla on ilmainen G-mail sähköpostiosoite, on mahdollista että Sinun laatikostasi lähetään phishing postia satoihin, ehkä tuhansiin osoitteisiin. Syynä saattaa olla vain se, että olet ajattelmattomuuksissasi tai tietämättömyyttäsi kirjautunut johonkin palveluun ja antanut palveluntarjoajalle G-Mail sähköpostiosoitteesi ja saman salasanan, jota käytät G-Mailissa. Ei siinä sen kummempaa.

  Hunajapurkki - Honeyspot
  Pinserissä on erinomainen juttu nimeltä Hunajapurkki. Jutussa kerrotaan miten taistella automatisoituja sähköpostiosoitteiden kerääjiä vastaan. Hunajapurkiksi kutsutaan sivua, joka sisältää ansoitettuja kertakäyttöisiä osoitteita. Kun spammerin keräilyohjelma eksyy tällaiselle sivulle, se poimii talteen sinne luodun osoitteen. Samalla hunajapurkkiohjelma tallentaa keräilyohjelman tunnistetiedot ja kellonajan jolloin osoite kopioitiin. Näin voidaan estää tällaisen kerääjän pääsy järjestelmään.

  Aiheesta lisää


  Digitoday Digitoday
  http://www.digitoday.fi/showPage.php?page_id=14&news_id=28723

  bait 419 bit by bit!:
  http://www.aa419.org/

  Nigerialaiskirjeet tutkimus suomeksi:
  http://www.tuug.fi/~jaakko/tutkimus/suominen_nigeria.phtml

  Varoituspalvelu:
  http://world.std.com/~mmoore/

  Keskustelufoorumi aiheesta:
  http://www.419eater.com

  Tutustu scammereihin eli metkuilijoihin
  http://www.scamorama.com/
  http://www.fraudwatchinternational.com/internetfraud/phishing.htm

  Anti-Spam:
  http://vww.spamcop.com/
  http://www.spamhaus.org

  Pysäytä scammerit
  http://www.stop-scammers.com/

  Tutustu lottohuijareihin
  http://w3.rz-berlin.mpg.de/~wm/wm-lotto.html

  MailFrontier Phishing IQ Test II
  http://survey.mailfrontier.com/survey/quiztest.html  |