Alanin Veppiloki

Kirjoita osoiteriville ainoastaan: clik.to/veppiloki

 Pikalinkit

Sirkesalon muistokirja
Tatskat ja lävärit
Google hacking
Nettikalenterit
Bushin rukoustiimi
Uhreilta varastetaan
Tsunami linkit
Katastrofin aikataulu
Tsunami videot
Vakoile naapureitasi
Suomalaiset foorumit
"Olga" vaanii verkossa
Phishingiä vastaan
Phishing huijaukset

 • Muista s-postilla!

 •  

   

  >
  Eka viesti 05.03.2004

  Homeland Security Advisory

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?


  maanantaina, marraskuuta 29, 2004


  Nettikalenteri auttaa muistamaan

  Sanoja: nettikalenteri, internet kalenteri, internet calendar, free calendar, online calendar, dsktop calendar, wallpaper calendar, group calendaras, online event calendar, personal and group calendars, meetings calendar, evenets calendar, planner calendar, Construction Calendar, e-mail reminder, online adressbook

  Vuodenvaihde on se aika vuodesta, jolloin kalenterikauppa käy kuumana. Erilaisissa seinä- ja taskukalentereissa riittää valinnan varaa. Varteenotettava vaihtoehto on tietysti nettikalenteri. Internetissä on runsaasti vaihtoehtoja sekä suomen että muillakin kielillä.
  Pelkästään hakusanalla nettikalenteri löydät niin alueellisia kuin paikallisiakin kalentereita ja myös ryhmäkalentereita.
  Homma ei paljon etsimälläkään parane. Alkku on hyvä. Käy vilkaisemassa myös calendars.net:issä. Jos haluat monipuolisen kalenteri, osoitekirja, datan säilytys jne. palvelun, Alan suosittelee my.yahoota.
  Kalenteri voi olla online-kalenteri, työpöydän täyttävä, wallpaper-kalenteri tai työpöydän alariville itsensä pulttaava kalenteriohjelma tai kokonainen kalenteriohjelma. Kaikkea löytyy, ilmaiseksi.
  Voit myös etsiä historiallisia tietoja kalentereista tai erikoisia kalentereita lisäämällä hakuun sellaisia sanoja kuin islamic, jews, chinese jne. Kehittyneimmät ilmaispalvelut sisältävät osoitekirjoja, s-postimuistuttajia, notebookeja ja monia muita hyödyllisiä tai hyödyttömiä palveluja.
  Nopeimmin pääset asiaan käsiksi kun tutkit sivun yläreunassa olevaa ?sanageneraattoria? ja valitset itseäsi eniten miellyttävän hakusanan tai yhdistelmän.
  Tässä muutamia vihjeitä nettikalenteriksi:

  http://www.alkku.com

  alkku.com:n käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityminen on ilmaista ja tulee voimaan heti. Kirjautuneena saat käyttöösi suomalaisen kalenterin josta löytyy mm: imipäivät ja nimipäivättömien nimipäivätiedot, yhä-, juhla- ja liputuspäivätiedot, ennakko muistutus ja mobiilipalvelut - muistutus kännykkäään

  http://www.calendars.net


  |