Alanin Veppiloki

Kirjoita osoiteriville ainoastaan: clik.to/veppiloki

 Pikalinkit

Sirkesalon muistokirja
Tatskat ja lävärit
Google hacking
Nettikalenterit
Bushin rukoustiimi
Uhreilta varastetaan
Tsunami linkit
Katastrofin aikataulu
Tsunami videot
Vakoile naapureitasi
Suomalaiset foorumit
"Olga" vaanii verkossa
Phishingiä vastaan
Phishing huijaukset

 • Muista s-postilla!

 •  

   

  >
  Eka viesti 05.03.2004

  Homeland Security Advisory

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?


  perjantaina, maaliskuuta 05, 2004


  Kevään tulon huomaa sorsista. Kaupungin rannalla on koko talven talvehtinut alakuloinen sorsayhdyskunta. Sorsat ovat viettäneet hiljaiseloa koko talven. Vain satunnainen ruokkija on saanut ne sen verran eloon että lunnut ovat tuleet sulan reunalle ruokittavaksi.
  Sorsien joukossa on ollut koko talven muutama kanadanhanhi. Johtuuko sitten pakkasesta vai mistä, mutta linnut ovat ainakin ulkopuolisen tarkkailijan mukaan viihtyneet hyvin yhdessä.
  Tänään huomasin sorsajoukossa jotain uutta. Maaliskuun alun auringonkilo sai sorsat verryttelemään, kuikistelemaan, venyttelemään kaulaasta, seuraamaan toista sukupuolta olevaa lintua ja pitämäöän jopa ääntä. Kevät on selvästi tulossa. Kestää vielä muutaman viikon ennenkuin soidinmenoit alkavat.
  Kaupunkilaiset ovat kiinnittäneet huomiota siihen, että tavallisen pullansorsan ja kanadanhanhien joukossa uiskentelee myös lintupari, jota ei ole tunnistettu. Huomiota on kiinnittänyt opisen linnuista valkea kaulus. Valaitettav asti en nähnyt lintuja, että olin voinut yrittää tunnistaa. Linnut on kuitenkin valokuvattu.
  Kaupungin sillankorvassa talvehtivat linnut ovat yksi kaestopuheenaiheista avantouimareiden saunalla. Enää ei kukaan hälytä Palokuntaa apuun jos kaupunginpuolella, jään reunassa sattuisi kököttämään joutsen. Kaupunkilaiset ovat oppinneet, että eläimet osaavat kyllä pitää huolta itsestään.


  |