Alanin Veppiloki

Kirjoita osoiteriville ainoastaan: clik.to/veppiloki

 Pikalinkit

Sirkesalon muistokirja
Tatskat ja lävärit
Google hacking
Nettikalenterit
Bushin rukoustiimi
Uhreilta varastetaan
Tsunami linkit
Katastrofin aikataulu
Tsunami videot
Vakoile naapureitasi
Suomalaiset foorumit
"Olga" vaanii verkossa
Phishingiä vastaan
Phishing huijaukset

 • Muista s-postilla!

 •  

   

  >
  Eka viesti 05.03.2004

  Homeland Security Advisory

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?


  sunnuntaina, maaliskuuta 14, 2004


  Mitä syyskuun 11. 2001 ja 911 merkitsevät numerologiassa, lukumystiikassa ja gematriassa? Onko Kabbalasta apua WTC;n ja Madridin pommi-iskujen tulkinnassa? Voiko numerolla 11 olla salattuija merkityksiä ja salaista voimaa? Mitä kaikkea irtoaa luvusta 911? WTC ja Madrid ovat saannet sankoin joukoin hörhöjä liikkeelle.

  Iltapäivälehetien numerologiajutut on taitolaji, jolla lukija saadaan pysäytettyä sivulle hiukan pidemmäksi aikaa kuin mitä otsikon ja ingressin lukeminen kestää. Iltasanomat käytti tätä kikkaa lauantaina 13.3. 04 Madridin pommi-iskusta kertovassa jutussaan. Yhden palstan juttu oli otsikoitu:

  Numerosarja 911 yhdistää Madridin ja WTC:n iskut. Jutun mukaan kummassakin tapauksessa on hämmentävän paljon samankaltaisuuksia:

  ”Word Trade Centeriin ja Pentagoniin tehtyjen iskujen päivänmäärä oli 11.9. Yhdysvalloissa päivänmääristä puhuttaessa on tapana sanoa kuukausi ennen päivää ja siksi tuo päivä on puhekielellä, nine eleven.
  WTC isku tapahtui 11.9.2001 ja Madridin isku 11.3. 2004. Terrori-iskujen välillä on 911 päivää. Kaiken lisäksi 911 sattuu olemaan yleinen hätänumero Pohjois Amerikassa.


  Tämä analogia siis todistaa jostain salaperäisestä yhteydestä. Numerologian ja gematrian oppien mukaan nyt on vain löydettävä numerolle 11 mahdollisimman mielenkiintoisia yhtymäkohtia. Pannaan siis Kuukkeli asialla ja kokeillaan ensimmäisenä hakua 11 suura, joka siis tuo esille Koraanin suuran nunero 11.

  Yhdestoista suura eli ns. Huudin suura sisältää 123 jaetta. Suura kertoo Huudista, Aadin heimon arabialaisesta profeetasta, jota ei mainita hebrealaisessa Raamatussa. Tässä suurassa kerrotaan myöskin kahdesta muusta arabialaisesta profeetasta: Saalihista, Tamuudin heimoa, ja Shuaibista Midianin heimoa (tunnetaan myös nimellä Jethro). Suurassa puhutaan myös Noosta ja Mooseksesta. Noista 123 jakeesta etsivä löytää varmasti sellaisen, jota voi soveltaa sekä WTC:n että Madridin iskuihin. Jätän kuitenkin löytämisen ilon teille.

  Hakusat Googlessa: 11 suura

  Kristitty fundamentalisti etsii tietysti vastausta Raamatusta. Psalmit ovat oiva paikka löytöretkeilijälle. Psalmi 11 jakeet 6-7 ovatkin kuin vastaus rukouksiin:

  6 Satakoon jumalattomien päälle
  tulta ja tulikiveä!
  Polttava tuuli olkoon malja,
  joka heidän on juotava!
  7 Herra on vanhurskas Jumala, hän rakastaa
  oikeutta, oikeamieliset saavat nähdä hänen kasvonsa.


  Näin siis voimme olla varmoja ja huolettomia: Herra kostaa väärintekijöille. Kokeile luvulla 11 myös numerologiaa ja gematriaa. Löydät nopeasti koko joukon numerologiahömppää. Ota käyttöösi ne, jotka sopivat parhaiten käsitteillä olevaan asiaan ja jätä muut huomiotta... Henkilökohtaisesti odotan vesi kielellä mitä astrologia Seppo Tanhua mahtaisiaaan saada esille kyseisestä päivänmäärästä. Tai luvusta 11.

  Luvun 11 mystiikka
  Varsinkin Yhdysvalloissa WTC:n numerologinen, gematrinen, kabbalistinen sekä okkulttistinen tulkinta on synnyttänyt kokonaisen kirjastollisen materiaalia. Se on luettavissa myös internetissä. Esimerkiksi sivustolla September 11 News.Com esiintyy koko numerologinen hölönpöly kouluesimerkin tavoin:

  The Dates
  The date of the attack: 9/11 - 9 + 1 + 1 = 11.
  September 11 has 9 letters and 2 numbers: 9+2=11.
  The number 911 is the telephone number for emergencies in North America.
  September 11th is the 254th day of the year: 2 + 5 + 4 = 11.
  After September 11th there are 111 days left to the end of the year.
  March 11, 2002, marked 6 months since the attack, and fell in the 11th week of 2002.
  House ElevensSeptember11News.com

  The President of the USA
  George W. Bush - 11 letters.
  The previous USA President - Bill Clinton - 11 letters.
  The US Secretary of State - Colin Powell - 11 letters.
  Independence Day in the USA is July 4th - 7 + 4 = 11.
  The US President's plane is Air Force One - 11 letters.
  George W. Bush's Air Force One is numbered "29000" on the tail - 2+9+0+0+0 = 11.
  George W. Bush & Bob Beckwith (11 letters) Fireman #164 - 1+6+4 = 11.

  Lainauksia
  The number 11 has been linked to mystery and power since ancient times. All forms of number research and study, including Numerology, the ancient science of Gematria, and the secret wisdom of Kabbalah, all give significant importance to 11, and 11 derivatives - 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, and 99.

  We have also found an 11-year cycle in Osama bin Laden's life. The life changing events occur every 11 years, when bin Laden is 11, 22, 33, and 44, jne.ush and the White

  Nine eleven

  Kokeile hakua: wtc numerology gematria 911

  Skepsis
  Skepsiksen keskustelualueella on käyty erittäin mielenkiintoinen keskustelu numerologiasta, joka sivuaa myös WTC:tä.

  Tässä lyhyt lainaus ja linkki:
  Numerologia on "tieteen" ala, missä erilaisten numeroiden ja numerosarjojen uskotaan vaikuttavan tapahtumiin. Numeroissa uskotaan piilevän salaisia koodeja, ennustuksia ja voimia. Symbolit saattavat myös sisältää voimaa, ja ne tuovat yhteenkuuluvuuden tunnetta samoin ajattelevien kanssa.
  Näin jotkut ajattelevat. Jotkut ihan oikeasti "elävät" numeroiden mukaan, piilottavat viestejä numeroiden ja symbolien muodossa. Uskonnot, aatteet, politiikkakin, sisältää numerologiaa ja symboleita. Symbolit tarkoittavat eri kohderyhmille eri asioita. Symboleilla toisille kerrotaan valheita ja toisille totuus. Ulkopuolisille symboli merkitsee jotain muuta kuin sisäpiirille.

  Skepsis

  Tulevaisuus?
  Mikäli seuraava terroriteko tapahtuu 11 päivä jotain kuuta, voidaan ainakin todeta, että teon tekijät ovat tietoisia lukumystiikan syvästä vaikutuksesta jenkkipsyykkessä, uskoivat he itse sitten lukumystiikkaan tai ei. Pelkoa terroriteko 11 päivänä kuitenkin aiheuttaisi. Ehkä saame 13 päivänrinnalle uuden pelkopäivän?


  |