Alanin Veppiloki

Kirjoita osoiteriville ainoastaan: clik.to/veppiloki

 Pikalinkit

Sirkesalon muistokirja
Tatskat ja lävärit
Google hacking
Nettikalenterit
Bushin rukoustiimi
Uhreilta varastetaan
Tsunami linkit
Katastrofin aikataulu
Tsunami videot
Vakoile naapureitasi
Suomalaiset foorumit
"Olga" vaanii verkossa
Phishingiä vastaan
Phishing huijaukset

 • Muista s-postilla!

 •  

   

  >
  Eka viesti 05.03.2004

  Homeland Security Advisory

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?


  maanantaina, maaliskuuta 15, 2004


  Tapahtuuko seuraava terrori-isku jonkin lähikuukauden 11. päivänä tai mahdollisesti jo 20.3.? WTC:n iskusta tuli 11.3 (Madrid) kuluneeksi 911 päivää. Laskemalla yhteen numerot 9+1+1 saadaan tulokseksi luku 11. Lauantaina 20. 3. 2004 tulee WTC:n iskusta kuluneeksi 920 päivää, jolloin laskutoimitus antaa taas luvun 11 = 9+2+0=11.

  Alla oleva eilinen juttu sai aikaan harvinaisen sähköpostien määrän ( 3 kappaletta) Viestien keskeinen sisältö on kuvattu yllä. Lisäksi tämän kirjoittajaa moitittiin kovin sanoin epäuskosta numerologiaa kohtaan, joka oli "vanha tiede jo Pythagoraan aikana."

  Yksi viesteistä oli täysin poikkeava. Siinä sanottiin, että kysymys ei suinkaan ole luvusta 11 (yksitoista), vaan luvasta kaksi esitettynä roomalaisin numneroin. Tämä luku kaksi taas tulee tunnetusta lauseesta:
  On vain (I) Jumala, Allah ja I(I) Muhammed hänen profeettansa. Näin siis lukuun II sisältyy painava sivumerkitys. Lisäkti luku 2 (II) viitaa WTC:n kaksoistorneihin.

  Hömppää
  Minun näkökannaltani numerot ovat pelkkiä numeroita ilman mitään sen kummempaa salattua voimaa. Eri asia on jos jotkut höyrypäät antavat luvuille erilaisia merkityksiä. WTC:n hollywoodilainen dramaturgia saattaa tosin sisältää joitakin sivumerkityksiä, miksei myöskin Madridin terrori-isku.
  Tällainen makaaberi salaoppi voi tietysti liittyä tehtyihin iskuihin. Todennäköisempi selitys on kuitenkin se, että selitykset annetaan aina jälkeenpäin ja joutilaalla ihmisellä on aina kylliksi aikaa niitä märehtiä, niin kuin alla olevasta jutusta selviää.  |