Alanin Veppiloki

Kirjoita osoiteriville ainoastaan: clik.to/veppiloki

 Pikalinkit

Sirkesalon muistokirja
Tatskat ja lävärit
Google hacking
Nettikalenterit
Bushin rukoustiimi
Uhreilta varastetaan
Tsunami linkit
Katastrofin aikataulu
Tsunami videot
Vakoile naapureitasi
Suomalaiset foorumit
"Olga" vaanii verkossa
Phishingiä vastaan
Phishing huijaukset

 • Muista s-postilla!

 •  

   

  >
  Eka viesti 05.03.2004

  Homeland Security Advisory

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?


  torstaina, maaliskuuta 25, 2004
  Konginkankaan turmaan liittyvä kuva on poistettu 24.3. 2003
  Alan Bitit  Karhu keskellä kaupunkia?

  Avantouimaseuran lauteilla oli eilen puolenpäivän jälkeen tavallista enemmän väkeä. Joukko keskusteli kiivaasti huuhkajasta ja ketusta kun tulin paikalle. Usea läsnäolevista oli nähnyt varisten ahdistaman huuhkajan liihoittelevan kaupungin kirkontornin ympärillä. Yksi avantouimareista oli löytänyt koirien raateleman ketun kuolleena kirkon takaa.

  Arvelin, että kysymyksessä saattaisi olla pöllö, mutta minulle vakuutettiin suureen ääneen että kysymyksessä on huuhkaja..

  Metsäeläinten eksyminen kaupunkiin on mielenkiintoinen asia. Useimmissa tapauksissa on tietysti syynä ravinnon loppuminen metsästä. Metsän elävien viihtyminen kaupungissa on yleisempää kuin luullaan. Eläimet eivät vain näy, koska suurin osa on yöeläimiä.

  Siili ja supikoiara
  Asumme pienkerrostalossa keskellä kaupunkia. Talomme sisäpiha on suojainen vanhojen puiden ja pensaiden muodostama neliö. Pihalla on talven aikana vieraillut orava, jänis ja supikoira. Kesäisin porraspäässämme pitää pientä ääntään siili, jonka lapset ovat ristineet Mehmetiksi.

  Jokakesäinen vieras kaupungin keskustassa on hirvi. Muutama vuosi sitten elokuisena aamuna saksalainen perhe oli matkalla kaupungin halki leirintäalueelle kun kirkkopuistosta tuli hirvi heidän ajolinjalleen. Horst paukautti autollaan apteekin seinään.
  Kaupungin alueella on parin vuoden aikana tavattu myös häiriintynyt metso ja joulun alla kaksi ilvestä vain viiden kilometrin päässä keskustasta.

  Tästä ei saisi kirjoittaa
  Paikallisiin huhuihin kuuluu myös karhu, josta ei saisi puhua. Syynä on pelko hysterian leviämisestä mutta samalla halu suojella otsoa. Totuus on huhun mukaan sellainen, että vain viiden kilometrin päässä keskustasta nukkuu vielä tätä kirjoitettaessa karhu talviuntaan. Liikkeelle se lähtee näinä päivinä.

  Karhun talviasunto sijaitsee luotettavan tiedon mukaan nimeltä tunnetun huvilan alla. Jos kaikki menee hyvin niin se poistuu talvipesästään lähipäivinä. Mutta on olemassa myös mahdollisuus että nälkä ajaa sen muutaman sadan merin päässä olevan kerrostalon roskapöntölle.

  Oli huhu totta tai ei, niin dokumentoitu tosiasia viime keväältä on se, että karhusta tehtiin lukuisia havaintoja ja löydettiin myös jätöksiä. Erikoiseksi tapauksen tekee se, että karhu on viettänyt talviunta huvilan alla, jonka omistaja tietää karhusta ja haluaa suojelle sitä.

  Kaikkea hyvää mesikämmenelle!


  |