Alanin Veppiloki

Kirjoita osoiteriville ainoastaan: clik.to/veppiloki

 Pikalinkit

Sirkesalon muistokirja
Tatskat ja lävärit
Google hacking
Nettikalenterit
Bushin rukoustiimi
Uhreilta varastetaan
Tsunami linkit
Katastrofin aikataulu
Tsunami videot
Vakoile naapureitasi
Suomalaiset foorumit
"Olga" vaanii verkossa
Phishingiä vastaan
Phishing huijaukset

 • Muista s-postilla!

 •  

   

  >
  Eka viesti 05.03.2004

  Homeland Security Advisory

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?


  lauantaina, maaliskuuta 06, 2004


  Luin parikymmentä vuotta sitten vietnamilaisen tarinan pienestä kylästä ja vihreästä lohikäärmeestä. Naapurikylän asukkaat olivat päättäneet valloittaa ja ryöstää pienen kylän. Kun vihreä lohikäärme kuuli asiasta, hän päätti suojella kylän, koska siellä asui hyviä ihmisiä. Lohikäärme kietoutui kylän ympärille ja vihulaiset eivät koskaan löytäneet kylää. Tuo vihreä lohikäärme oli viidakko.

  Vihreä lohikäärme ja meidän "kylä"
  Tänään lauantaina oli kirpeä muutaman asteen pakkanen. Kävelin kaupungin rantoja kiertävällä puistotiellä ja yhtä äkkiä tuli mieleeni, että meidänkin "kylämme" on vihreän lohikäärmeen hellässä syleilyssä. Kesäisin voit kiertää koko kaupungin viheralueita pitkin.
  Suojeleeko vihreä lohikäärme meitä? Vai onko se pelottava vastustaja, jonka täytyy nujertaa? Jälkimmäinen tulee mieleen kun kuuntelee puheitä kaupungin kasvumahdollisuuksista. Lohikäärme työntyy kasvun pakosta yhä pidemmälle.
  Voisiko asian kääntää voitoksi? Voisiko lohikäärmeestä tulla voimavara? Haluaisiko joku maksaa siitä, että voi kävellä viheralueita pitkin kaupungin ympäri?
  Kysymykset tuntuvat naiveltä niin kuin koko tarina lohikäärmeestä. Kysymykset on kuitenkin esitetttävä, koska kaupungin päämedia on jo pitkään kirjoitttanut kaupungin huonosta rahatilanteesta ja vaatinut "resurssien" muuttamista rahaksi ja toiminnaksi.
  Minä pelkään pahinta. Kukaan ei jaksa uskoa lohikäärmeeseen, vaan se tule tulee karkoittaa muualla. Lohikäärmettä ei osata nähdä resurssina.


  |