Alanin Veppiloki

Kirjoita osoiteriville ainoastaan: clik.to/veppiloki

 Pikalinkit

Sirkesalon muistokirja
Tatskat ja lävärit
Google hacking
Nettikalenterit
Bushin rukoustiimi
Uhreilta varastetaan
Tsunami linkit
Katastrofin aikataulu
Tsunami videot
Vakoile naapureitasi
Suomalaiset foorumit
"Olga" vaanii verkossa
Phishingiä vastaan
Phishing huijaukset

 • Muista s-postilla!

 •  

   

  >
  Eka viesti 05.03.2004

  Homeland Security Advisory

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?


  keskiviikkona, huhtikuuta 21, 2004


  Toothing eli toottailu tai tuuttailu on seksiviestien lähettämistä bluetooth-tekniikalla tuntemattomalle joukolle ihmisiä lähietäisyydelle esimerkiksi aamubussissa tai junassa.

  Jos seminaari alkaa kyllästyttää ja sinulla on bluetooth varustettu puhelin tai PDA-laite, voit ryhtyä toottailemaan tai tuuttailemaan. Toothing tarkoittaa bluetooth kantaman kautta välitettyjä tuntemattomille vastaanottajille lähetettyjä seksiviestejä, treffitarjouksia, tekstejä ja kuvia.

  Kovaa vauhtia maailmalla yleistyvä virtuaalileikki on jo aiheuttanut harmaita hiuksia seminaarien ja konserttien järjestäjille. Innokkaimmat tuuttailijat ovat ehtineet kehitellä erilaisia tekniikoita ja lajin sanasto (englanninkilinen) on kehittymässä kovaa vauhtia. Suomenkielistä sanastoa ei ole olemassa, ei ainakaan vielä. Myös tuuttailusoftia on kehitteillä. Toottailu on niin kova ja kuuma juttu, että jopa ns. arvovaltaiset tietokonealan lehdet ja korkean profiilin tietotoimistot ja uutispalvelut ovat kertoneet asiasta. Netissä on mm. Aloittelijan käsikirja toottailuun

  Toothing
  "Toothing" is a new craze where strangers on trains, buses, in bars and even supermarkets hook up for illicit meetings using messages sent via the latest in phone technology.
  "Toothing is a form of anonymous sex with strangers -- usually on some form of transport or enclosed area such as a conference or training seminar," says the "Beginner's Guide To Toothing" on a Web site dedicated to the pursuit.
  It is made possible by Bluetooth technology which allows users to send phone contacts, pictures and messages to other Bluetooth-enabled equipment over a range of about 10 metres (yards).
  Users discovered they could send anonymous messages to people they didn't know with Bluetooth equipment, spawning a craze dubbed "bluejacking".

  Wired News
  Aloittelijan käsikirja

  Hakusanalla toothing löydät netistä nopeasti lajityyppiin vihkiytyneitä sivustoja mm. Toothing Blogin, ilmeisesti ensimmäisen laatuaan. Blogin kautta pääsee nopeasti kiinni tuuttailun resursseihin: A blog all about Toothing - finding partners for sex using bluetooth mobile phones.

  Toothing Blog
  Hyvä resurssi on myös thesocialsoftware weblog:
  Katso myös toothing forum:

  Toottailu tai tuuttailu
  Toottailu tarjoaa mahdollisuuden kirjoitella rumia ja etsiä seksipartneria anonyymisti ja randomaize-periaatteella. Toki pienessä seurassa paljastumisen mahdollisuus on suuri, mutta se voi olla myös tarkoitus. Erittäin suuren ilon lajityyppi tarjoaa niille, jotka tyytyvät seurustelemaan nyrkkikyllikin tai simosormen kanssa.

  Hurjimmissa netissä olevissa fantasioissa tuuttailija on piiloutunut junan veskiin, mistä lähettelee ilosanomaansa muiden junassa matkustajien laitteisiin. Ilmiö herättää välittömästi teekkarimaisia visioita salatuuttalijoista, jotka ryhtyvät terrorisoimaan arvokkaan konferenssin työrauhaa. Samalla hetkellä kun konferenssin osanottajat lähettävät yhteystietonsa trendikkäästi toistensa laitteisiin, salatuuttailija lähettää myös oman viestinsä: kaikki proletaarit yhtykää.

  Toothing ei ole ainoa urbaanileikki, joka on syntynyt uuden teknologian surauksena. Maailman metropoleissa on levinnyt uudenlainen sokkotreffi- tai rusettiluisteluleikki. Leikki perustuu siihen, että lähetät tuntemattomalle joukolle tai tuntemattomalle viestin, jonka mukaan tapaatte jossakin, vaikkapa marketin lastenosastolla. Tunnisteena on tietysti bluetooth-varustettu puhelin tai PDA laite.

  Tuuttailusta saattaa tietysti myös kehittyä todellinen riesa. Ja mitä tapahtuu kun ns. markkinaraossa työskentelevät ottavat tuuttailun osaksi markkinointiaan. Senkin näyttää aika. Kysymys on aikuisten uudentyyppisestä pariutumisrituaalista.
  Ei varmaankaan kestä pitkään ennen kuin ilmiöstä tehdään ensimmäinen gradu ja väikkäri.
  Ilmiön rinnalle on syntynyt ns. Bluesnarfing tai Bluejacking eli bluetooth-laitteiden turva-aukkoja hyväksi käyttävä hakkerointi. Taitava hakkeri pystyy imaisemaan vieraasta laitteesta osoitekirjan, kuvia ja muuta dataa.

  "If you were a paedophile, you could stand outside a playground and pick up addresses on the children's phones."
  Varoittaa asiasta kertova englantilaisen The Mirrorin nettiversion kohujuttu:

  The Mirror

  Myös näkökulma-foorumilla on mielenkiintoinen keskustelun avaus asiasta.
  Näkökulma


  |