Alanin Veppiloki

Kirjoita osoiteriville ainoastaan: clik.to/veppiloki

 Pikalinkit

Sirkesalon muistokirja
Tatskat ja lävärit
Google hacking
Nettikalenterit
Bushin rukoustiimi
Uhreilta varastetaan
Tsunami linkit
Katastrofin aikataulu
Tsunami videot
Vakoile naapureitasi
Suomalaiset foorumit
"Olga" vaanii verkossa
Phishingiä vastaan
Phishing huijaukset

 • Muista s-postilla!

 •  

   

  >
  Eka viesti 05.03.2004

  Homeland Security Advisory

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?


  maanantaina, heinäkuuta 19, 2004


  Kapteeni Happo - Hullu Puutarhuri

  Julkaistu Plokkaa sivulla vuonna 2003. Editoitu 19.07. 2004.

  Sanoja: kapteeni happo hullu puutarhuri suomen kannabisyhdistys hamppu cannabis lycaeum online silumi chilumi bongi vesipiippu vaaka irti vaikutus käyttäjä huumeista huumaa, huumeet, huumausaineet, huumeiden myynti, huumeiden viljely, huumeiden käyttö, huumekauppa, kannabis, hamppu, tuotanto, tuottajamaat, kehitysmaat, kokaiini, kokapensas, lahjonta, oikeudenmukaisuus, oopiumi, heroiini, jalostus, rahanpesu, lahjonta, myynti, käyttö, riippuvuus, salakuljetus, tasavertaisuus, terveys, unikko, ympäristö

  -Juu, ei meidän lapset. Ja toivottavasti tosiaan ei, mutta ei se kovin herkkua ole, jos ne huumeiden käyttäjät asuvat naapurirapussa ja koko ajan pelätä saa mitä joku höyrypää harhoissansa/tuskissansa aikaiseksi saa sopivalle vastaantulijalle.

  -Lapset ovat omiamme. Niin kauan kun alueella asettuu kunnollisia veronmaksajia sosiaalitapausten sijaan, niin huumeongelma pysyy aika marginaalisena. Voihan tietenkin hyvän perheenkin lapsesta huumeiden käyttäjä tulla, mutta harvemmin. (huumekeskustelusta)


  Apteekissa oltiin oikein mukavia sen puhdistetun bensan suhteen, ei kyselyä tai mitään epäselvyyttä - vaan 3,35 euroo / 100ml. Ostettiiin ruokasoodaa ja sitruunahappoa sekä minigrippejä prismasta.
  -----...-
  Kohta ruvetaan sitten vaan kemisteileen ja kattellaan että mitä kummaa tästäkin seuraa.. en ole ollut ikinä mistään aineesta ns. reissulla, saas nähä meneekö se nyt sitten.
  kerron lisää sitten vaikka huomenna, jos oon elossa.


  Katkelma keskustelufoorumilta

  Helppo nakki
  Kuka tahansa auttavasti kouluenglantia taitava osaa kirjoittaa hakukoneen hakukenttään sanat buy hemp seed ja painaa enteriä. Pienen ajatustyön jälkeen hakua voi rajata sanalla online. Tulos on juuri sitä mitä tilaa. Seuraava vaihe ensikertalaiselle on tietysti kirjoittaa hakukoneen hakukenttään sanat hampun kasvatusopas. Tuloksena ilmestyy näytölle ?Koristehampun kasvatusopas?. Eri asia sitten kuinka moni on valmis tilaamaan cannabiksen siemeniä ja ottamaan riskin rahojensa menettämisestä ja kiinni jäämisestä.

  Kapteeni Happo
  Hieman kokeneempi nettisurffaaja huomaa heti kasvatusoppaan sivulle päästyään kaksi uutta hakusanaa - Kapteeni Happo ja Hullu puutarhuri, joista jatkaa. Poimimalla sivuilta avainsanoja saa nopeasti hyvän yleiskäsityksen etsitystä aiheesta. Lisäämällä hakuun englanninkielistä (huume) perussanastoa, hakuja voi laajentaa vaikka kuinka pitkälle. Englanninkielistä perussanastoa taas voi kerätä hakutuloksista tai netin keywords palveluista.

  Jos haluat tyrmätä itsesi kertalaakista (olet siis sinisilmäinen) kirjoita Ask Jeevesiin (ask.com) How can I make home drugs. Pienellä vaivalla löytyy muutakin koti, autotalli ja kanisterilaboratorio-ohjeita ja kaavoja. Ennemmin tai myöhemmin innokas tiedonetsijä törmää myös sivulle, josta voi tilata erilaisia tarvikkeita aina silumeista ja bongeista vaakoihin ja muihin hampun polttamisessa tarvittaviin välineisiin, siis Suomesta.

  Hyvät ja pahat sanat
  Tässä tutkitaan sekä huumeiden vastustamista että huumemyönteisyyttä internetissä. Linkit ja hakuvihjeet on tarkoitettu tiedotusvälineiden ja valistuneiden kasvattajien käyttöön. Huumeita käyttävät ja niitä etsivät löytävät hakemansa sivut ilman tällaisia perusjuttujakin. Itse suhtaudun huumeiden kasvatukseen, levittämiseen ja käyttöön ehdottoman kielteisesti. Olen myös absolutisti tupakan ja alkoholin suhteen.

  Vakavamieliselle etsijälle
  Englanninkieliset haut internetistä tuovat etsijälle muutamalla oikein valitulla avainsanalla esille online kauppoja, käyttöohjeita, yhteystietoja, kasvatusohjeita jopa koti- ja kanisterilaboratorion perustamisohjeita. Kauhistelematta voi sanoa että kaikesta löytyy tietoa. Asiallista tietoa kaipaava kirjoittaa hakukoneensa hakukenttään muutaman tärkeä avainsanan. joista yksi on Alcohol and drugs keywords.

  Alcohol and drugs keywords.
  Huumesanasto (PDF)
  Huumesanastoa
  Alkoholi, huumeet ja muut päihteet

  Suomen kannabisyhdistys
  "Suomen kannabisyhdistyksen tarkoitus on vaikuttaa päihdepolitiikkaan ja lainsäädäntöön siten, että kannabiksen käyttö, saatavuus, ja kotikasvatus omaan käyttöön tulisi lailliseksi täysi-ikäisille ihmisille sekä sen lisäksi tutkia kannabiksen käyttöä eri kulttuureissa ja eri aikoina. Yhdistys ei pyri edistämään kannabiksen, tai minkään muun päihdyttävän aineen käyttöä. Jäsenyyden menettää henkilö, joka yrittää yhdistyksen kautta hankkia tai myydä laittomia aineita. ?
  SKY

  Lycaeum
  Kapteeni Happo, Hullu Puutarhuri, Kapteenin Apteekki ovat sivuja, jotka koettelevat tietoyhteiskunnan sietokykyä. Useimmat kasvattajat olisivat valmiit poistamaan nämä sinut internetistä jos se vain olisi mahdollista.
  Hullu Puutarhuri

  Punakärpässieni
  Punakärpässieni on tunnetuin ja legendaarisin kaikista Suomessa kasvavista sienistä - jopa pikkulapset tunnistavat tämän kiehtovan ja pelätyn sienen ulkonäöltä. Vaikka sieni on yleisesti tunnettu, varsinaista asiatietoa siitä on saatavissa valitettavan vähän. Yhä tänä päivänä monet muuten varsin asiantuntevat sienioppaat väittävät sitä tappavan myrkylliseksi, vaikka historia ei tunne ainuttakaan punakärpässienen nauttimisesta johtunutta kuolemantapausta. Myös sienen käytöstä shamanistisena entheogeenina on saatavissa vain niukasti tietoa.

  Kärpässieni
  Suuri sieniopas

  Kokototuus ja puolitotuus
  Puolitotuus.com ja kokototuus.com ovat valtakunnallisen huumeviestintähankkeen internet-palveluita.
  Kokototuus.com on asiallinen tietolähde vanhemmille ja muille kasvattajille, aiheesta kiinnostuneille nuorille, ammatissaan tietoa tarvitseville ja huumeiden käyttäjille. Puolitotuus.com on keskustelusaitti, joka kannustaa ihmisiä osallistumaan tai seuraamaan, mitä muilla on sanottavaa huumekysymyksistä.
  Totuudet
  Irti huumeista
  Päihdelinkki ? Huumeet

  HuuMaa
  Laittomien huumeiden tuotanto, jalostus, kuljetus, kauppa ja käyttö muodostavat maailmanlaajuisen järjestelmän. Verkkosivujemme aineisto tuo esille huumekauppaan liittyvät maailmanlaajuiset ongelmat ja pyrkii paljastamaan huumeiden takana olevan monipolvisen ketjun, jolla on kauaskantoisia poliittisia, taloudellisia ja sosiaalisia seurauksia koko maapallolle. Sisältö painottuu kasvipohjaisiin huumeisiin, koska lähtökohtana on ollut huumekaupan vaikutus kehitysmaiden asemaan
  HuuMaa

  Terveystietoa
  Kansalaismedia ? Verkkolehti
  Synteetiset huumeet
  Miten tunnistat huumeiden käyttäjän
  Huumeet ja riippuvuus
  Liberaalit ? Puhaeenvuoro
  Utopioista todellisuuteen

  Kuinka kohdata huumeiden käyttäjä

  Uusia linkkejä käyttäjän kannalta:

  Foorumi hampusta (vaatii rekisteröitymisen)
  Kannabisaiheisia linkkejä
  Viihdekäyttäjän huumelinkit
  MsticMan (suomeksi)
  MysticMan

  Kun tottumaton internetin käyttäjä kohtaa netissä jotain hänelle vastenmielistä on seurauksena suuttumus. Syyllisiä ovat ne, jotka julkaisevat tietoa netissä ja usein myös ne, jotka tätä tietoa kommentoivat. Me elämme kahlitsemattomassa verkkoyhteiskunnassa. Tämä tarkoittaa sitä että jokainen joutuu itse punnitsemaan mihin uskoo ja miten internettiä käyttää. Nuorisoa ajatellen paras keino on siirtää pääte olohuoneen puolella ja aina välillä istuutua kiinnostuneena junioreiden viereen. Ammattilaisen ja kasvattajan on rehellisesti myönnettävä että kauhistelun asemasta on ryhdyttävä tekemään valistustyötä ? niin vaikealta kuin se tuntuukin.
  |