Alanin Veppiloki

Kirjoita osoiteriville ainoastaan: clik.to/veppiloki

 Pikalinkit

Sirkesalon muistokirja
Tatskat ja lävärit
Google hacking
Nettikalenterit
Bushin rukoustiimi
Uhreilta varastetaan
Tsunami linkit
Katastrofin aikataulu
Tsunami videot
Vakoile naapureitasi
Suomalaiset foorumit
"Olga" vaanii verkossa
Phishingiä vastaan
Phishing huijaukset

 • Muista s-postilla!

 •  

   

  >
  Eka viesti 05.03.2004

  Homeland Security Advisory

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?


  tiistaina, heinäkuuta 20, 2004


  Julkaistu Plokkaa-sivulla vuonna 2003. Editoitu 20.7.2004.

  Sanat: arjalainen rotu uusnatsit natsit natsismi holocaaust johtaja adolf hitler skinhedit skinheads kansallismielinen rasistinen kommunismin vastainen ääriSanat: oikeisto äärioikeistolainen juutalainen juutalaiset new order white power nazi

  "Et kai tosissasi pidä juutalaisten maasta karkoitusta ja desinfiointia "hirveytenä"? Puhumattakaan homojen, mustalaisten ja vammaisten kurinpalautuksesta. Sinun mielestäsi on ilmeisesti hirvittävä vääryys että maailmasta tulee parempi paikka elää.

  On aika palauttaa ne arvot joita arvon Johtaja ajoi. Kansainvälisen Juutalaisen kommunistiarvoajattelun aika tulee olemaan ohi todella pian, ja kansallissosialistinen moraali nostaa taas Euroopan uuteen kukoistukseen."
  Kappaus keskusteluryhmästä

  Mielenkiintoinen piirre tältä kesältä on se, että esimerkiksi Suomen Sisun nettisivulla kehoitettiin jäsenustöä tulemaan ulos kaapista ja osallistumaan keskusteluun yleisillä foorumeilla. Niinpä esimerkiksi Näkökulma foorumille tuli nopeaan tahtiin muutamia ärhäköitä puheenvuoroja. Osittain keskustelu jatkuu yhä, vaikka sivustolla myös varoitettiin kansallismielisistä kirjoittajista. Tämä piirre tulee ilmeisestikin jatkumaan. Tulemalla osaksi yleistä keskustelua kansallismieliset ja uusnatsit pyrkivät ohjaamaan keskustelunaiheita heitä miellyttävään suuntaan ja yleensä sivistyneeseen keskusteluun tottuneet (Näkökulma) keskustelijat toimivat kuin lohi perhon suhteen.


  Rudolf Hessin synttärit
  Elokuun 17. päivänä uusnatsit juhlivat Rudolf Hessin syntymän vuosipäivää. Uusnatsien tarkoituksena on tehdä päivästä kansainvälinen mielenosoituspäivä. Ilmeisesti myös Suomessa jotkut natsiryhmät lähtevät mielenosoitusmarssille, Tuona päivänä kannattaa asettua marssireitin varrelle varustautuneena digikameran kanssa. Kuville tulee varmasti käyttöä myöhemmin.

  Uusnatsit voivat hyvin

  Uusnatsit voivat hyvin, ainakin jos internetin hakukoneisiin on vähääkään luottamista. Kansallissosialististen, uusnatsien, skinhead- ja arjalaisuutta korostavien sivujen määrä on koko ajan kasvanut. Mukaan on tullut myös suuri joukko kansallismielisiä ja rasistisia sivuja.
  Ilmiön syvällisempi pohtiminen on työn ja tuskan takana aiheen laajuuden vuoksi. Julkisuudessa on kiinnitetty huomiota sekä syrjäytyneiden mielenkiintoon kansallissosialsmia kohtaan sekä siihen että uusnatsien sivuilla pyritään kieltämään juutalaisten joukkotuho.

  Pieni retki historiakirjan lehdille
  Auschwitzin komendantti Rudolf Höss totesi Euroopan juutalaisten kansanmurhasta seuraavasti:

  "Juutalaiskysymyksen 'loppuratkaisu' merkitsi kaikkien Euroopassa olevien juutalaisten täydellistä tuhoamista. Sain käskyn pystyttää tuhoamislaitteet Auschwitziin vuoden 1941 kesäkuussa. Siihen aikaan kenraalikuvermentissa oli jo kolme muuta tuhoamisleiriä: Belzec, Treblinka ja Wolzek.."

  Juutalaiskysymyksen lopullinen ratkaisu
  Holocaust info suomeksi
  Exodus
  Holokaustin kieltäminen

  Maria Lekkala: Syylliset ja osalliset
  Ajattelijat ja filosofit euroopassa olivat 1600- luvulta lähtien mietiskelleet ihmisrotujen olemassaoloa. Vuonna 1854 ranskalainen diplomaatti Arthur Gobineau julkaisi vaikutusvaltaisen kirjan "Ihmisrotujen eriarvoisuudesta. Gobineaun mukaan arjalainen rotu oli kaikkien muiden rotujen yläpuolella, mutta sitä uhkasi jatkuvasti "rotusekoittuminen" "ei-arjalaisten" rotujen kanssa, jotka olivat alemmalla kehitystasolla. Tälläiset ajatukset otettiin hyvin vastaan nationalistisesti kasvavassa euroopassa.
  Syylliset ja osalliset

  Rasismin historia
  Erityisesti vallankumousvuoden 1848 jälkeen porvarillisten liberaalien huoli sosiaalisten suhteiden vakaudesta ja mullistusten pelko kasvoivat. Työväenluokan laajetessa ja ryhtyessä järjestäytymään, "kommunismin aaveen" kummitellessa ympäri Eurooppaa, kasvoi massojen pelko?.. Keskiluokka ja sivistyneistö vastasivat muutoksen uhkaan rotuajattelulla, jonka tarkoituksena oli luonnollistaa ja siten ikuistaa sosiaaliset erot. Tarkoitukseen saatettiin käyttää jopa kotimaisten työväenluokkaisten köyhien ja orjien vertaamista ja samastamista toisiinsa.
  Rasismin historia

  Rasismi Suomessa

  Stalin ja Hitler: Totalitaariset diktatuurit Neuvostoliitossa ja Saksassa:
  Mikko Välimäki ja Risto Riikonen 1994 (pdf)
  Vihdoinkin voisi sanoa että on kyseessä aihe, josta on saatavilla riittävästi aineistoa. Ehkäpä
  jopa liikaakin, sillä oleellisen löytäminen tuotti välillä vaikeuksia. Pyrimme esittämään
  kirjoitelmassamme ensim Josif Stalinin ja sitten Adolf Hitlerin elämäntapahtumat
  Adolf ja Josif

  Nationalismi ja "universaalinen nationalismi"
  Poliittinen kansallisuusaate on aiheuttanut sotia, mutta nämä sodat tuskin ovat olleet niin laajoja ja tuhoisia kuin ne maailmanpalot, joita maailmaa valloittavat aatteet ovat aiheuttaneet riippumatta siitä, olivatko ne alkuaan demokraattisia, sosialistisia tai rasistisia.
  Aira Kemiläinen

  Kapinatyöläinen
  Uusnatsit ovat todistaneet pystyvänsä mitä julmimpiin väkivallantekoihin usein täysin puolustuskyvyttömiä ihmisiä vastaan. Elävältä polttaminen, silpominen, kuoliaaksi pahoinpitely... nykypäivän hitlerit eivät jää esikuvistaan hiukkaakaan jälkeen.
  Kapis

  Oikeistoväkivaltaa vastaan
  Uwe Loesch: Örtlich betäubt - Paikallispuudutus
  Suurin osa ihmisistä reagoi lisääntyneeseen oikeistoväkivaltaan järkytyksellä tai jopa välinpitämättömästi. Yksittäisen ihmisen avuttomuuden vastine politiikassa on nk. argumentointikriisi. Kun lamaannuksesta on vihdoin toinnuttu, aletaan etsiä selitysmalleja, jotka ottavat uudelleen esiin vanhat käsitykset poliittisista uhkakuvista ja siksi niistä ei ole juurikaan hyötyä ongelman ratkaisemisessa. Koulujen ja kotien puutteellinen demokratiakasvatus tai omasta elämästä vieraantuminen pelkästään aineellisia arvoja painottavassa yhteiskunnassa eivät välttämättä johda sellaisten joukkioiden muodostumiseen, jotka ryhtyvät mielenosoituksellisesti rikollisiin tekoihin haluten näin osoittaa olevansa yhteiskunnan ulkopuolella. Yhtä ongelmallisilta tuntuvat sosiaalipsykologien syyttömäksijulistamisstrategiat.
  Goethe Instituutti

  Anti-Nazi League
  Suomen asema uusnatsismien puutteen lintukotona on mennyttä, ja lähestymme tilannetta jossa Englannissa oltiin neljännesvuosisata sitten.
  Murros haastatteli natseja vastaan yli kaksikymmentä vuotta toimineen Anti-Nazi Leaguen edustajaa
  Murros

  Arjalaisuus, hörhöt ja internet
  Sopivasti valituilla hakusanoilla on helppo löytää internetistä haluamaansa tietoa. Yllä olevat linkit on poimittu hakukone Eniron (Google) hakutuloksesta hakusanoilla arjalainen rotu. Hakutuloksen hörhö-osastoa edustavat mm.seuraavat:
  Suomen eettistä kielioppia I
  Marjatta-legenda Kalevalassa kuvaa KARJALAN kuninkaan, UT:ssä Marian pojan, Jeesuksen syntymää. UT:stä saamme sitten lukea tämän arjalaisen viidennen rodun, suurimman henkisen kuninkaan, historiaa ja opetuksia. Hän antaa suuntaviivat tälle eurooppalaiselle viidennelle kulttuurille, joka tulevaisuudessa tulee ilmentämään kalevalaista henkeä, Rudolf Steinerin mukaan.
  Marjatta-legenda

  Pekka Ervast:
  Nykyisen ihmisrodun alkuperäinen uskonto
  Ne teistä, jotka ovat lukeneet teosofista kirjallisuutta, tietävät, että Salaisen Opin mukaan meidän ihmiskuntamme nykyään elää viidennessä suuressa rodussa. Neljä rotua on elänyt tämän maan päällä ennen nykyistä ja Salaisen Opin mukaan niillä kullakin on ollut oma mantereensa, jossa ne ovat elämänsä viettäneet ja kehityksensä läpikäyneet?
  Yksi merkillinen poikkeus on olemassa. On olemassa kansa, on olemassa uskonto, joka on säilynyt läpi vuosikymmentuhansien. Tämä kansa, tämä uskonto on intialainen. Hindulainen rotu on vanhin indo-eurooppalaisen eli arjalaisen rodun alaroduista, ja Intiassa, ihmeiden ja salaperäisyyksien maassa on elänyt ja elää tämä kansa, joka on kantanut päänsä korkealla yli ajan vaihteiden. Eipä ihmettä, jos he ovat omaa uskontonsa nimittäneet sanaatana dharmaksi ? "ikuiseksi uskonnoksi"! Ikuinen se todella on monessa merkityksessä. Se on nykyisen rotumme alkuperäinen uskonto ja kaikissa myöhemmissä uskonnoissa tuntuvat sen vaikutukset?
  Teosofianet

  Jedermann ist sein eigener Führer!
  Jotkin uusnatsismia harjoittavat liikkeet ovat sisällyttäneet symboliikkaansa satanistisia piirteitä. Vastavuoroisesti useiden satanistien tiedetään tutkineen innokkaasti natsien toisen maailmansodan aikoihin (ainakin huhutusti) harjoittamaa okkultismin haaraa. Mistä tässä on kysymys? Satanistit kutsuvat itseään elitisteiksi - ovatko he fasisteja? Onko näillä aatteilla todella yhtymäkohtia?
  Jokainen on oma johtajansa


  Arjalaiset, suomalaismieliset ja rasistiset kotisivut

  Maailman pääroduista on yksi ali muiden, nimittäin neekerit. Neekereitä on aina pidetty ihmiskunnan lapsina. Neekerit eivät Afrikassa pystyneet luomaan savimajoja kummempia rakennuksia. Kun arabit kaivoivat 100 m syviä kaivoja maahan, niin neekerit käyttivät saastunutta pintavettä kuopista ja ojista. Mitään kirjakieltä he eivät pystyneet omaksumaan ennen valkoisten tuloa. Maanviljelykin oli täysin tuntematon käsite.
  Valkoisten tulo olikin onnenpotku tälle tylsistyneelle rodulle. Neekerit levisivät heidän ansiostaan ympäri maapallon. Omin voimin nämä matalaotsat kyyhöttäisivät edelleen savimajoissa, olisivat siis jääneet Australian neekereiden tasolle. Se olisikin ollut kaikille paras vaihtoehto, sillä mustat ovat edelleen alkukantaisia heimoja, jotka eivät sovi valkoiseen kulttuuriin. Mitään kunnon sotia tai valloituksia nämä eivät ole pystyneet tekemään. Neekereiden pelastukseksi koitui valkoisten rappeutuminen. Ilman sitä he eivät ehkä olisi enää edes elossa.
  Arjalaiset

  Nazi Lauck NSDAP/AO-
  Kansallissosialistinen uutislehti. Kansallissosialistista Uutislehteä julkaisee NSDAP/AO useilla eri kielillä.

  NSDAP/AO-
  Suomeksi:
  Kansaianvälinen
  Kansallissosialismi ? aatteemme:
  Stormfront ? keskustelu
  Oikeistoradikalismi
  Ruotsalainen sivu
  Nordiska Rikspartiet
  Lisää linkkejä
  Open Directory Linkit

  Maahanmuuttajaraiskaajat

  Tästä on kysymys. Maahantunkeutujien hyökkäyksestä eurooppalaisten naisten, seuraavan sukupolven synnyttäjien, kimppuun, röyhkeästi, brutaalisti ja järjestelmällisesti, osana suunnitelmallista kansanmurhaa, jolla länsimainen sivistyksemme tuhotaan, ja Eurooppa muutetaan "islamilaisten tasavaltojen" kattamaksi takapajulaksi, jossa alkuperäisasukkaille ei jätetä edes reservaatteja. Vieläkö haluat lukea lisää?
  Maahanmuuttaja raiskaajat Ruotsissa


  The National Alliance suomeksi
  Huhtikuun ryhmä
  Suomen Sisu
  Kansallisdemokraatit
  Internatsismi
  Suomi ? Isänmaa RP
  Kansallismielinen vaihtoehto
  Veri ja kunnia
  Kansallissosialistinen kirjasto
  Mitä nationalismi on?
  Vapaan Suomen liitto

  Ei heikkohermoisille
  Kansallisesti suuntautuneesta politiikasta käydään maailmalla monipuolista keskustelua, jota ei välttämättä tunneta Suomessa tarpeeksi hyvin. Tässä Wolf Grimwaldin puheenvuoro USA:sta. Kirjoittaja toimii White Order of Thulessa?. Varsinainen syy tämän artikkelin kirjoittamiseen lienee sitäpaitsi Grimwaldin tarkoitus kritisoida satanismia ja fasismia lotraavia pentuja. Jos et pidä tälläisen lukemisesta, älä lue.
  Wolf Grimwald

  Suomalaisasiamiehen kotisivu
  Pekka Siitoin
  Suomi ?Isänmaa R.P
  Suomen Sisu
  Kansallinen Rintama

  Nuorisobarometri ja uusnatsit
  Stakes: Eroon muukalöaisvihasta

  Internetistä poimituilla näytteillä on helppo kauhistuttaa herkkähipiäisiä sieluja, Juuri tällä hetkellä julkinen keskustelu ei ole kovin suopea ääriliikkeitä koskevalle keskustelulle. Mutta tilanne saattaa muuttua hyvinkin nopeasti.


  |