Alanin Veppiloki

Kirjoita osoiteriville ainoastaan: clik.to/veppiloki

 Pikalinkit

Sirkesalon muistokirja
Tatskat ja lävärit
Google hacking
Nettikalenterit
Bushin rukoustiimi
Uhreilta varastetaan
Tsunami linkit
Katastrofin aikataulu
Tsunami videot
Vakoile naapureitasi
Suomalaiset foorumit
"Olga" vaanii verkossa
Phishingiä vastaan
Phishing huijaukset

 • Muista s-postilla!

 •  

   

  >
  Eka viesti 05.03.2004

  Homeland Security Advisory

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?


  lauantaina, joulukuuta 18, 2004


  Seuraa nyyssejä automaattisesti

  Net News Tracker
  -palvelu tutkii kaksi kertaa vuorokaudessa Netin news-alueen ja plokkaa valitsemasi artikkeliaiheet ja lähettää niistä tiedon sähköpostiosoitteeseesi. Valintakriteerit ovat erittäin monipuoliset - siis samat kuin Googlen News Groupissa. Nyt voin jättää huoletta koneen huoleksi kiinnostavien aiheiden seurannan.


  News Tracker tuo ensimmäisellä kerralla kaikki valitsemasi otsikot 3 kuukauden ajalta ja sen jälkeen vain jos artikkeleita on tullut lisää. Voi tietysti määritellä haettavaksi myös aiheen, jota ei vielä ole olemassa. Palvelun ilmaisversio mahdollistaa kolme erinimistä hakua kerrallaan. Hakuja voi tietysti vaihdella.
  Todella upea palvelu.

  Net News Tracker
  http://www.netnewstracker.com/


  Uusien artikkeleiden löytyminen ja niiden odottelu on raskasta puuhaa varsinkin jos kiinnostuksen kohteita on useita. Tähän ongelmaan auttaa NewwsTracker. Liittyminen palveluun on helppoa. Kirjoitat vain sähköpostiosoitteesei ja senjälkeen saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset täyttämään salasanaikkunasi ja edelleen määrittelemään aiheet, joista haluat lukea.

  Miten palvelu toimii?
  Palvelu käy lävitse Usenetin uutisryhmiä päivittäin ja etsii määrittelemäsi otsikot tai fraasit ja lähettää ne postilaatikkosi heti kun uusi ilmestyy. Kolme määrittelyä ovat ilmaisia. Lisämäärityksistä joutuu maksamaan. Palvelun taustana on siis Google Groupin toiminnot..
  Palvelun ylläpitäjä kehottaa kokeilemaan sanoja ensin Google Groupissa ja muutenkin kiinnittämään sanojen täsmällisyyteen huomiota. Ylläpitäjä sanoo vihaavansa spammeja ja lupaa, että sähköpostiosoitettasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.  |