Alanin Veppiloki

Kirjoita osoiteriville ainoastaan: clik.to/veppiloki

 Pikalinkit

Sirkesalon muistokirja
Tatskat ja lävärit
Google hacking
Nettikalenterit
Bushin rukoustiimi
Uhreilta varastetaan
Tsunami linkit
Katastrofin aikataulu
Tsunami videot
Vakoile naapureitasi
Suomalaiset foorumit
"Olga" vaanii verkossa
Phishingiä vastaan
Phishing huijaukset

 • Muista s-postilla!

 •  

   

  >
  Eka viesti 05.03.2004

  Homeland Security Advisory

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?


  torstaina, heinäkuuta 22, 2004


  Sanoja: body suspension, genital splitting, meatotomy, bodymodifikaatio, bodymodifikaatio-artist,i amputaatio, Piercing tattoos, carification hemical burns, Body Modification Ezine, Body Modification extreme, hard body modification, surface piercing, cutting, amputation, anal stretching, Pagan Fashion body, ornamentation tomgue splitting ear modification jne.


  Ilta-Sanomat kertoi 20.07 ilmestyneessä uutisessaan, että ?Suositulla loma-alueella Floridan eteläkärjessä Key Westissä on tullut muotin varsin omalaatuinen vapaa-ajanviettotapa: lihakoukussa roikkuminen? Poliisin kertoman mukaan varsin erikoista ajanviettotapaa suosivat ovat tatuointi ja lävistysintoilijoita, joiden olkapäihin on tehty edeltä käsin reijät koukkuja varten?..Rannikkovartiostonja paikallisen polisin mukan ryhmä on harrastanut samaa puuhaa aiemminkin ja aikoo laittaa internettiin kuvia puuhistaan.?

  Extreme kehonmuokkaus

  Lihakoukussa roikkuminen on vain yksi alakulttuurin ääri-ilmiöitä. Muita, vielä raflaavampia, ovat vaikkapa meatotomy eli terskan halkaisu virtsaputken suuntaisesti koko terskan leveydeltä, häpyhuulten operointi tai implanttien kiinnittäminen niihin tai kielen halkaisu. Muita efektejä ovat erilaiset amputaatiot ja arpien viiltely näkyviin tai näkymättömiin paikkoihin ja ulkokorvan muotoilu vaikkapa Spockin tapaan. Jonkinlaista äärimmäisyyttä edustaa myös soivan pillin asentaminen miehen kaluun.

  "Lävistyksillä voi viestittää varmasti mitä tahansa maan ja taivaan välillä lähtien omasta seksuaalisuudesta arvomaailman eri sfääreihin. Niillä voi ilmaista sosiaalista asemaa, niin erottautua kuin samaistua, erityisesti nuorilla tämä näyttää keskeiseltä. Voi olla myös niin, että muut liittävät lävistyksiin enemmän symboliikkaa kuin lävistyksen ottajat itse keskimäärin?, arvelee uskontotieteilija Anne Puuronen Turun ylioppilaslehdessä. "

  Omalta kohdalta tää bodmodin pointti on itsensä
  kaunistamisessa. Teen tällasta eksperimentaalista
  koetta että mitä kaikkea sitä itseensä voi laitella ja
  _silti_ näyttää "söpöltä". Mittarina toimii muun muassa
  vastaantulevat mummot. sillä jos niiltä irtoaa vastahymy
  ei rajaa ole vielä ylitetty...

  Lainaus keskusteluryhmästä

  Lävistysboomi

  Lävistysbuumi alkoi Yhdysvalloissa 1970-luvulla ja levisi siten Eurooppaan muutama vuosi myöhemmin MTV:n musiikkivideoiden välityksellä. Televisiojulkisuus ja nyt internet ovatkin alakulttuurin keskeiset sanansaattajat. Musiikkivideoiden lävistykset olivat vain kosmetiikkaa verrattuna netin lävistys, bodymodifikaatio ja kulttisivuille.
  Netin tähän alakulttuuriin liittyvät nettisivut ja kuvagalleriat ovat lievästi sanottuna shokeeraava kokemus.

  Tohtori.fi:n terveysuutisten mukaan nuorella iällä hankitut tatuoinnit ja lävistykset voivat liittyä riskikäyttäytymiseen, kuten alkoholin, tupakan tai huumeiden käyttöön, syömishäiriöihin, riskiseksiin, väkivaltaiseen käytökseen tai itsemurha-ajatuksiin.

  -Mitä nuorempana tatuointi tai lävistys on hankittu, sitä suurempi on myös riskikäyttäytymisen vaara.

  Terveysuutiset

  Oman vartalon muokkaaminen keskustelu
  Oman vartalon muokkaamisesta on tullut osa länsimaista alakulttuuria joka on lievimmässä muodossaan kaupallistunut tavallisten kauneudenhoitoloiden arkipäiväiseksi bisnekseksi. Huuli, kulma ja muut ns. tavalliset lävistykset ovat hygieenisesti hoidettava rutiini. Sen sijaan muunlainen bodymodifikaatio on vielä tabu ja asianharrastajien juttuja. Alakulttuuriin liittyy myös ideologisia ja uskonnollisia sävyjä, rituaaleja, riittejä ja verileikkejä.


  Itsensä silpomisenkulttuurihistoria on yhtä vanha kuin ihmiskunta. Tässä asiaan keskitytään kuitenkin suomalaisen arkitodellisuuden osalta. Useimmat meistä vanhemmista haluamme suojata lapsemme itsensä silpomiselta.

  Keskustelu aiheesta käy netissä kuumana vilkkainta keskustelu on siperianhurtta.fi, stratovarius.com, fabulousparadice.com klubitus.org ja tuuli.net keskustelufoorumeilla:

  Keskustelu

  Siperianhurtta
  Stratovarius
  Tattoo, Piercing & Fun
  Klubitus
  Tuuli.net

  Älä katso jos olet heikkohermoinen

  Kuka tahansa löytää muutamalla osuvalla hakusanalla pöyristyttäviä kuvia netistä, kuin myöskin keskuteluja itsensä silpomisesta, arpien viiltelystä ja syvemmälti ? inkvisiitio, kidutus, ja näyttäytymiskulttuurista. Oman vartalon muokkaamisen yhteydet rikollisuuteen, huumeisiin ja pakanuuteen (valtän sanaa Saatananpalvonta, koska se vie aiheen ohitse) goottilaisuuteen, vampyyrikulttiin, exibitionismiin jne - ovat vaikeasti hahmotettava kokonaisuus.

  Kokosin tämän sivun keskustelun aloittamiseksi. Syy on yksinkertainen. Olen kahden teini-ikäisen lapsen isä ja tänä kesänä ennen leiririparia toinen lapsista sanoi hankkivansa lävistyksiä, koska kavereillakin on. Ensi kauhistuksen jälkeen tuli halua ottaa asioista selvää.

  Muutamia esimerkkejä:

  Meatotomy
  Rituaaleja
  Roikottelijat
  Gallery
  Gallery II
  BodyPlay
  Bravo

  Nuorten itsensä viiltely (koskee lähinnä itsutuhoisia pyrkimyksiä)
  Viiltelijöiden hätähuuto
  Koskee lähinnä itsemurha-ajatuksia
  Viiltelykeskustelu

  Jos vatsasi kestää
  Sukupuolisen silpomisen levinnäisyys

  Lost Beauty Models
  mallitoimisto kertoo ilmiön kaupallistumisesta ja arkipäiväistymisestä. Toimisto tarjoaa mm. eritavoin lävistettyjä malleja erilaisiin tuotantoihin.
  Lost Beauti

  Apua:
  Nuorten kriisipalvelu
  Mielenterveysseura

  Hantta
  Yksi tunnetuimmista kotimaisista alan yrittäjistä on entinen Hantta Krause. Näin Hantta käyntikortissaan netissä:
  InkyQueen - Wilma 'Hantta' Schlizewski tatuoi taidolla ja tyylillä.
  Myös pigmentointi-, poltto-, arpi-ja intiimituoinnit. Punaista ja mustaa hennaa.

  Käyntikortti

  Jokainen on tuote?
  Lävistykset ja bodymodifikaatio on alkunut kiinnostaa myös filosofeja ja ajattelijoita.

  Martti Lindqvist tuntuu olevan huolissaan siitä nykytrendistä, jonka mukaan jokainen voi itse päättää millainen on. Äärimmilleen vietynä ihminen ikään kuin luo itsestään tuotteen, joka/jota myy. Jotkut ihmiset ottavat tämän imagon luomisen leikkinä - kuten Wilma Schlizewski, entinen Hantta Krause? - toiset eivät ehkä löydä omaa aidompaa itseään koskaan, koska ovat niin luomansa kuvan lumoissa. Vai vankina?
  Mielenterveys-taimi

  Kiinostavin
  osa kehonmuokkauksesta eli itsensä muokkaamisen yhteyteen liittyvät rituaalit, rituaaliyhteisöt tapoineen ja menoineen ja esittäytymiseen ovat toistaiseksi jääneet lähes kokonaan keskustelun ulkopuolelle. Tätä keskustelua ei saa jättää vain fundamentalistikristittyjen saatanapalvontahysterian varaan.

  Mitä kaikkea vartalolleeen voi tehdä? Alla olevan linkin kautta voti tutkia internetin body-resursseja. Otos on kattava, Se sisältää kaikenlaista fetisismistä ja bodymofifikatiosta ja ihon koristeluun maalauksian

  Changeling Fetish

  Aina mielenkiintoinen on myös tv-persoona Yazka
  Lue myös tämä
  The Church of Body Modification,
  valitettavasti en pystynyt tarkistamaan ennen lomaa, onko kysymyksessä pelkkä kusetus vain esimerkki jostakin todellisesta.

  Tatuoinnit ja lävistykset
  Tatuoinnit sekä oikeat, että tarrat ovat kasvattaneet suosiotaan. Ne nähdään ehkä riskittömänä(?) tapana ilmaista seikkailuhenkinen puoli itsestä. Lävistykset ovat levinneet marginaaliryhmiltä valtavirran suosioon, mikä ei ole hard-core lävistäjien mieleen. He näkevät lävistykset tietoisuutta kohottavana rituaalina, ei pelkkänä trendikkyytenä.

  Michael Solomon, Gary Bamossy, Soren Askegaard: Consumer Behaviour A European Perspective (suomeksi)
  Consumer behaviour

  Yleisiä resurreja kannataa googlettaa hakusanalla: lävistykset

  Kaappauksia keskustelufoorumeilta Kun ihmiset huutavat tuskaansa

  Kielenhalkaisu sinänsä vielä menee. En koe sitä mitenkään järkyttäväksi, siinähän on jopa lisko-efekti eli ulkonäöllinen puolensakin. Mutta turmellut sukupuolielimet on jo mun silmissä ihan toinen juttu...

  Joo ei muakaan toi genitaalialueen silpominen hirveesti viehätä, enkä kyllä edes ymmärrä sitä. Mutta implantit mulkun varressa kyllä menee. Niitä en pidä mitenkään sairaina.

  Täytyy minunkin nyt leveillä, oon meinaan aika raju pimu! lävistäjän ex-tyttökaverina mulla on ollut monta lävistystä. osa niistä on edelleenkin tallella. tässä raflaavimmat: neljä kielikorua, kaksi tappia ristiin molemmissa nänneissä, kolme napakorua, kuusi rengasta häppäreissä, tappi välilihassa ja hupussa, smiley, tappi pikkusormen ja nimettömän välisessä lihassa, laajennukset korvissa, tapit molemmissa kulmissa, kaksi huulikorua....

  Niinhän ne ennen Japanilaiset mafiosot eli Yakuzat vai miten se nyt kirjotetaankaan, hioi sellissään pientä kivenmurikkaa palloksi vuoden, ja sitten hammasharjan teroitetulla päällä viilsi pippeliin pikku reiän ja törkkäsi pallon nahkan alle, ja eiku laastari päälle ja ootti että meni umpeen. Ja se oli isoin ja kovin kiho kellä oli ryhmysin sauva, olihan se istunut monta vuotta linnassa.

  Kyllähän kahtia halkaistu penis on hieman hassun näköinen, mutta jos se on omistajan mielestä mukava (ja hän tajuaa, että se tulee esim. rajoittamaan hänen mahdollisuuksiaan löytää seksikumppani) niin mikäpä siinä. Itse olen teinimpänä itseäni "silponutkin," kädessä kauniisti arpia siitä muistutuksena. Niinpä tiedänkin omalta osaltani, että nykyisillä modauksilla ei ole itse-inhon ja epävarmuuden kanssa mitään tekemistä. Päin vastoin. Sen sijaan äitini tunkee nykyiset lävistykseni samaan kategoriaan kuin pentuna käteen nuppineulalla raavitut kirjaimet, sanat ja haavat.

  Äitini ei osaisi kuvitellakaan muuta syytä viiltää ihoaan kuin kivun ja endorfiinien etsintä. Se, etten itse osaa kuvitella poistavani omaa sormeani, ei kuitenkaan tarkoita, ettei jollakulla muulla voisi olla siihen hyvää syytä.

  Joo...
  mulla on tällä hetkellä viis tatuointia: rintalastassa Helloweenin Evil Pumpkin, vasemmassa habassa Straton Torus ja käsivarressa Virgin Steelen miekka Age Of Consentin kannesta. Oikeessa habassa on kelttisymboli ja Gaimanin Sandman. Tarkotus on ottaa jossain vaiheessa kuudes tatska. Lävärit taas ei oo mua oikeen koskaan kiehtonut, mut en delaa, jos jollain niitä on kunhan ei näytä joulukuuselta.

  Mullahan oli parhaimmillaan lävistettynä molemmat kulmat, silmien väli, meduusa ylähuulessa, alahuuli, smiley ja napa... Tykkäsin ihan törkeesti, mut silmienväli oli vähän ikävä koska se tulehtu eikä parantunut ollenkaan... Lopulta se kasvo aika paljon ulos, ja kun mulla oli siinä piikit niin se jäi kiinni peittoon ja repes... Nyt oon duunin takia joutunut ottamaan lähes kaikki pois, eikä arvet oo kivoja... Mun yleinen mielipide on et läväreitä voi olla kuinka paljon vaan, kunhan ne on symmetrisesti...

  Olen itse viillellyt n. kymmenen kertaa itseäni ja se tuntuu minusta vapauttavalta, esim. juuri kun kukaan ei ymmärrä/ei uskalla kertoa kenellekkään niin päästän tavallaan viiltelyn yhteydessä kaikki paineeni ja pahan olon pois.. : en ole pystynyt lopettamaan viiltelyä koska mulla on paha olo melkein koko ajan.. mulla on myös sellanen olo että ei jaksa enää elää tai ei jaksa enää muuten vaan.. et ois iha lopussa.. mun kaveri joutu psykologille siitä ku sil oli masennus ja se viilteli itteensä. iteki oon harkinnu psykologia. suosittelen, apua siitä kuulemma on. toivottavasti parannutaan molemmat!

  Viiltelen aina joskus itseäni kun on paha olo... mutta useimmiten teen sitä siksi että haluan palvoa saatanaa! joo eli olen saatananpalvoja! ärsyttää kun kukaan ei hyväksy sitä että palvoo saatanaa! ajattelisitte järkevästi hyvät ihmiset! mitä ideaa on olla jeesuksen ja jumalan puolella?
  koska jumala uhrasi poikansa maailman puolesta? ei sen takia kannata tehdä mitään koska kuka tahansa olisi uhrannut lapsensa pelastaakseen kaikki ihmiset!
  itsensä viiltely on todella hieno asia ja kipu on oikeastaan ihan kivaa...ja mikä hienointa tässä onkaan on se että veri maistuu helvetin hyvältä!! nam... toivottavasti jossakin on sellaisia ihmisiä jotka ymmärtävät mua... (itsetuho)

  eli eli.... haavena olisi saada koko selän kokoinen, kohtuullisen paksua "viivaa" oleva arpileima... kuka tekee, missä, millon, hintaluokka suurinpiirtein... etc, etc.. thanks...

  Lävistysten jälkeiset tulehdukset ovat usein hankalia. Kieleen tehty lävistys on johtanut jopa kuolemaan. Lävistyksen paikkana voi olla korvan lisäksi kulmakarva, kieli, nenä, napa jne. Korvalehdissä voi olla renkaita, nenässä ja huulessa niitti. Lävistäminen ja tatuointi tuottavat kipua. Lävistystä tehtäessä ihosta otetaan kiinni pihdeillä ja pihtien ontto neula puristetaan ihon läpi. Sekä lävistyksen että tatuoinnin laitattaminen vaatii ehdotonta puhtautta. Lävistystyskohtaa pitää puhdistaa ja lääkitä.

  Ja lisään vielä että en ymmärrä yhtään näitä "lävistykset ovat vaarallisia" paasauksia. Kukin tekee kuten haluaa ja oma on asia mitä itselleen haluaa tehdä. Te jotka ette halua lävistyksiä, niin älkää ottako niitä! Mutta älkää alkako paasata niistä paskaa sellaisille jotka niitä haluaa. Me kaikki tiedämme kaikki mahdolliset riskit, joten mitään uutta tietoa ei ollut noissa edellä mainituissa jutuissa. Ketään ei jaksa enää kiinnostaa! Ja vielä se suututtaa että sellaiset ihmiset joilla ei ole mitään omakohtaista ja oikeaa tietoa asioista, alkavat niistä jauhaa ja levitellä jotain netistä löytämäänsä hapatussaittia.
  Hohhoijaa!


  Palautetta 23.07. 2004
  Ilmeinen asiavirhe
  Itsensä silpomisen ja bodymodificaation yhdistäminen on ilmeinen asiavirhe jonka pienellä tutkimuksella olisi voinut välttää, modificaatiossa tehdään kehoon esteettinen muutos ulkonäön vuoksi itsesilvonnassa itse tapahtuma on tärkeä ja se liittyy läheisesti teini-iän ongelmiin. Lävistys ja modificaatio kulttuuri ovat huomattavasti vanhempia kuin länsimaisen sivistyksen historia. Myös tutkimus johon viitataan on (ongelmakäyttäytyminen) on tehty amerikkalaisten 16-20v. nuorien keskuudessa joten sen paikansa pitävyyttä voi epäillä sekä tutkimuksen tarkoitus hakuisuutta (miettikää montako katujengiläistä tuohon otantaan mahtuu, ja en usko että heidän häiriökäyttäytymisensä johtuu tatuoinneista vaan lähinnä Amerikan heikosta sosiaali tilanteesta)

  Irroitettuja kommentteja
  Asiayhteyksistä irroitettuja kommentteja, asiavirheitä kuvateksteissä (esim. kielenhalkaisu kuvassa ei todellakaan ollut kielenhalkaisua) ja laillisen bodimodifikaatiokulttuurin sekoittamista viiltelyyn ja itsemurhaviettiin. Et siis todellakaan tehnyt tutkimustyötäsi huolella. Joku mainittu asianomainen voisi vaikka tehdä jutusta kunnianloukkaussyytteen.
  Parjon paremman ja uskottavamman jutun olisit saanut tehtyä jos olisit viitsinyt oikasti haastatella ihmisiä ja tutustua "tutkimusaineistoosi" pelkän päivittelyn ja kauhistelun sijaan.
  Lävistys t. pari ei kenestäkään tee saatananpalvojaa t. itsemurhaviettistä.
  Terv. Kymmeniä lävistyksiä omistanut tasapainoinen ja onnellinen aikuinen yksityisyrittäjä
  Rakel Liekki

  Kommenttien kommentteja
  Tämäntyyppisiä asiallisia kommentteja on tullut runsaasti. Alanin Veppiloki ei ole mikään iltasanomat, vaan yksityisenkansalaisen nettipäiväkirja. Myönnän että itsetuhoisella viiltelyllä ja kaupallisella bodymodifikaatiolla ei ole tekemistä toistensa kanssa.
  Silti olen edeleeen sitä mieltä, että oman vartalon runteleminen on merkki syvästä persoonallisuushäiriöstä: hätähuuto. Terskan halkaisut ja häppärikilluttimet eivät kuulu länsimaiseen kulttuuriin. Minusta tutmimustulokset joiden mukaan lävistysintoilu on riskikäyttäytymistä, pitää paikkansa. Ja niinkuin totesin tämä oli aloitus keskustelulle.
  Kiitos kuitenkin asiallisista kommenteista.

  Lisää kommentteja:

  itse asiassa
  näitten asioitten sotkeminen on suhteellisen vaarallistakin, ei pelkästään huvittavaa jos asiaa tarkastelee toisesta suunnasta. jos naureskellaan kirjoittajan kauhistelulle lävistyksistä yms. niin voidaan kai olettaa, että joku katselee sormien läpi viiltelyä, joka ilmaisee sitten sitä pahaa oloa ja jopa itsetuhoisuutta.
  todellakin jopa blogissa olisi hyvä ottaa vastuu sotkemisistaan, vaikka tämä henkilökohtainen omajuttu onkin.
  kertoo paljon kirjoittajan asennemaailmasta ja katsantokannan ahtaudesta, edes silmälaput ei riitä tälle hepulle.

  Kommentin kommentti:
  Minusta blokia huolellisesti lukien olisi selvinnyt, että erotin itsetuhoisen viiltelyn omaksi osakseen. Nyt olen tehnyt sen selvemmin. Näen kuitenkin selvän yhteyden viiltelyn ja carificationin värillä.
  Olen kahden teini-ikäisen lapsen isä. En halua että heistä kumpikaan vaarantaa esimerkiksi tulevan työpaikkansa sillä, että heillä on määly näkyvällä paikalla. Lisäksi pohdin mitä vaikkapa nännikoru vaikuttaa imettämiseen tai häppärikillutimet synnyttämiseen tai terskan halkaisu pojallani perillisten saamiseen. Haluan tulla isoisäksi.

  Lisäksi minua kiinnostaa kovasti rankan luokan bodymodifikaatioon liittyvät rituaalit ja ?uususkonnollisuus?. Jälkimmäinen ei johdu uskonnollisesta vakaumuksestani vaan lähinnä käytännön syistä. Näitä käytännön syitä ovat ammatissani han,kkimani tiedot uususkonnoista jne. Tiedän miten vaikea niistä on päästä eroon.

  Ja vielä: Edustaa ehkä sairasta huumoria kuvitella 80-vuotiasta paappaa määly huulessa ja silmäkulmassa tai samanikäistä mummelia killuttimet häp.. no. jääköön sanomatta.


  |


  keskiviikkona, heinäkuuta 21, 2004


  Kun kriisi iskee
  Uusnatsit joukossamme
  Kapteeni Happo ja Apteekki

  Julkaistu Plokkaa sivulla 2003. Editoitu 21.07.2004.


  Sanat: suojakoti suoja turva turvakoti kriisiapu apu miesten naisten lasten kriisikeskus kriisipalvelumielenterveys rikos rikosuhri päivystys rikosuhripäivystys vihjepuhelin perheväkivalta insesti koulurauha koulukiusaaminen uskontojen uhrit mielenterveys pelastustoimi palovaroitukset säteilyvaroitus säteilyturvakeskus hätäkeskusten yhteystiedot

  Vihjepuhelimet, nettilomakkeet, perheväkivalta, insesti, ympäristökatastrofit ja monet muut arkipäivään liittyvät vaikeat asiat ovat tulleet osaksi internetin palveluja. Hakusanoilla kriisiapu, turvakoti rikosuhri, hotline jne, löydät nopeasti runsaasti materiaalia ja mielenkiintoisia sivuja.

  Pelastakaa Lapset ry.
  Järjestön sivulla on oma lomakesivu Nettivihjeitä varten. Nettivihjeen tehtävä on omalta osaltaan poistaa lapsipornografiaa internetistä ja suojella lapsia ja nuoria vahingoittavalta ja laittomalta verkon käytöltä. Nettivihjeeseen tulleet viestit tutkitaan lapsen näkökulmasta. Laittoman aineiston osalta nettivihje noudattaa Inhope-verkoston periaatteita ja toimittaa aineiston eteenpäin joko vastaavaan hotline-palveluun, vastaavalle teleoperaattorille ja/tai keskusrikospoliisille. Nettivihje toimii avoimessa yhteistyössä lainsäätäjien, -valvojien, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan yhteisöjen ja viranomaisten sekä yksityisten internetpalvelutoimittajien kanssa.
  Pela

  Inhope sivustot on perustettu turvallisemman internetin luomiseksi. Sivuilta saa valtavasti tietoa nettiturvallisuudesta sekä organisaatioista, jotka tekevät työtä mm. lapsipornon kitkemiseksi.
  Internet Hotline Providers in Europe Association
  Hotline
  Project Inhope

  Valtakunnalliset auttavat tahot
  Valtakunnalliset auttavat tahot on linkkilista keskeisistä avustusorganisaatioista. Linkkilista sisältää tiedot niin perheväkivallan kouriin joutuneiden avusta kuin ulkomaalaisten auttamisesta kriisitilanteissa.
  Auttavat tahot

  Tukinet
  Tukinetti on internetissä toimiva kriisikeskus. Tukinetti tuottaa verkkopalveluja, jotka keskittyvät ihmisen auttamiseen arjen murheiden keskellä, kokemusten jakamiseen ja tuen löytymiseen sitä tarvitseville. Palvelut ovat asiakkaalle maksuttomia. Tukinetissä toimii tällä hetkellä auttamis- ja tukipalvelujen tietokanta, keskusteluryhmiä erilaisista, vaikeistakin aiheista ja Net-tuki-palvelu, jonka välityksellä voit saada yksityisen, luottamuksellisen ja halutessasi, nimettömän yhteyden kriisikeskuksen koulutettuihin tukihenkilöihin ja ammattiauttajiin.
  Tukinet

  Miesten kriisikeskus
  Miesten Kriisikeskuksen toiminnan tavoitteena on luoda matalakynnyksinen, joustava ja ennaltaehkäisevä malli miesten kriisien kohtaamiseen. Keskus on tarkoitettu miehille, joilla on elämäntilanteeseen, kuten avioeroon, perheväkivaltaan, päihteisiin ja itsetuhoiseen käyttäytymiseen liittyviä kriisejä. Palvelut on asiakkaille maksuttomia
  Miesten kriisikeskus

  Perheväkivalta
  Lähes jokainen suomalainen joutuu jossakin elämänsä vaiheessa tekemisiin väkivallan kanssa - näkijänä, kohteena tai tekijänä. Apua on saatavilla eikä tilanteesta tarvitse selvitä yksin. Väkivallan tekijällekin on tarjolla apua.
  Perheväkivalta

  Jos joudut rikoksen uhriksi
  Jokainen voi joutua rikoksen uhriksi. Uhrilla on oikeus saada tarvitsemaansa tukea ja oikeudellista apua.
  Uhrit

  Koulurauha
  Kouluikäinen perheväkivaltaa kokenut lapsi on oppinut perheväkivallan olevan jotain salattavaa ja hävettävää. Hän keksii väkivallalle tekosyitä, vähättelee muille sen vakavuutta tai kieltää sen kokonaan. Lapsella on ongelmia sosiaalisissa suhteissa ja hänen voi olla vaikeaa sopeutua koulun ja toveripiirin sääntöihin.
  Koulurauha

  Rikoksentorjuntaneuvosto
  Rikosuhripäivystys
  Lontoon Merimieskirkko ? kriisiapua
  Kriisiapu ? Omahuone
  Suomen AIDS tukikeskus
  Sukupuolitaudit
  Miesten kesken turvallisesti
  Opiskelijoiden tukikeskus
  Vertaistuki - mielenterveys
  Raiskauskriisikeskus
  Uskontojen uhrit

  Pelastaustoimen Nettipalvelut
  Monipuolista tietoa pelastustoimesta. Sivusto sisöltää mm. maamme Hälytyskeskusten yhteystiedot, tietoja sätelyvaroituksista, yleisistä hätämerkeistä. Jne. turvallisuudesta kiinnostuneille on keskustelufoorumi.
  Pelastustoimi


  |


  tiistaina, heinäkuuta 20, 2004


  Julkaistu Plokkaa-sivulla vuonna 2003. Editoitu 20.7.2004.

  Sanat: arjalainen rotu uusnatsit natsit natsismi holocaaust johtaja adolf hitler skinhedit skinheads kansallismielinen rasistinen kommunismin vastainen ääriSanat: oikeisto äärioikeistolainen juutalainen juutalaiset new order white power nazi

  "Et kai tosissasi pidä juutalaisten maasta karkoitusta ja desinfiointia "hirveytenä"? Puhumattakaan homojen, mustalaisten ja vammaisten kurinpalautuksesta. Sinun mielestäsi on ilmeisesti hirvittävä vääryys että maailmasta tulee parempi paikka elää.

  On aika palauttaa ne arvot joita arvon Johtaja ajoi. Kansainvälisen Juutalaisen kommunistiarvoajattelun aika tulee olemaan ohi todella pian, ja kansallissosialistinen moraali nostaa taas Euroopan uuteen kukoistukseen."
  Kappaus keskusteluryhmästä

  Mielenkiintoinen piirre tältä kesältä on se, että esimerkiksi Suomen Sisun nettisivulla kehoitettiin jäsenustöä tulemaan ulos kaapista ja osallistumaan keskusteluun yleisillä foorumeilla. Niinpä esimerkiksi Näkökulma foorumille tuli nopeaan tahtiin muutamia ärhäköitä puheenvuoroja. Osittain keskustelu jatkuu yhä, vaikka sivustolla myös varoitettiin kansallismielisistä kirjoittajista. Tämä piirre tulee ilmeisestikin jatkumaan. Tulemalla osaksi yleistä keskustelua kansallismieliset ja uusnatsit pyrkivät ohjaamaan keskustelunaiheita heitä miellyttävään suuntaan ja yleensä sivistyneeseen keskusteluun tottuneet (Näkökulma) keskustelijat toimivat kuin lohi perhon suhteen.


  Rudolf Hessin synttärit
  Elokuun 17. päivänä uusnatsit juhlivat Rudolf Hessin syntymän vuosipäivää. Uusnatsien tarkoituksena on tehdä päivästä kansainvälinen mielenosoituspäivä. Ilmeisesti myös Suomessa jotkut natsiryhmät lähtevät mielenosoitusmarssille, Tuona päivänä kannattaa asettua marssireitin varrelle varustautuneena digikameran kanssa. Kuville tulee varmasti käyttöä myöhemmin.

  Uusnatsit voivat hyvin

  Uusnatsit voivat hyvin, ainakin jos internetin hakukoneisiin on vähääkään luottamista. Kansallissosialististen, uusnatsien, skinhead- ja arjalaisuutta korostavien sivujen määrä on koko ajan kasvanut. Mukaan on tullut myös suuri joukko kansallismielisiä ja rasistisia sivuja.
  Ilmiön syvällisempi pohtiminen on työn ja tuskan takana aiheen laajuuden vuoksi. Julkisuudessa on kiinnitetty huomiota sekä syrjäytyneiden mielenkiintoon kansallissosialsmia kohtaan sekä siihen että uusnatsien sivuilla pyritään kieltämään juutalaisten joukkotuho.

  Pieni retki historiakirjan lehdille
  Auschwitzin komendantti Rudolf Höss totesi Euroopan juutalaisten kansanmurhasta seuraavasti:

  "Juutalaiskysymyksen 'loppuratkaisu' merkitsi kaikkien Euroopassa olevien juutalaisten täydellistä tuhoamista. Sain käskyn pystyttää tuhoamislaitteet Auschwitziin vuoden 1941 kesäkuussa. Siihen aikaan kenraalikuvermentissa oli jo kolme muuta tuhoamisleiriä: Belzec, Treblinka ja Wolzek.."

  Juutalaiskysymyksen lopullinen ratkaisu
  Holocaust info suomeksi
  Exodus
  Holokaustin kieltäminen

  Maria Lekkala: Syylliset ja osalliset
  Ajattelijat ja filosofit euroopassa olivat 1600- luvulta lähtien mietiskelleet ihmisrotujen olemassaoloa. Vuonna 1854 ranskalainen diplomaatti Arthur Gobineau julkaisi vaikutusvaltaisen kirjan "Ihmisrotujen eriarvoisuudesta. Gobineaun mukaan arjalainen rotu oli kaikkien muiden rotujen yläpuolella, mutta sitä uhkasi jatkuvasti "rotusekoittuminen" "ei-arjalaisten" rotujen kanssa, jotka olivat alemmalla kehitystasolla. Tälläiset ajatukset otettiin hyvin vastaan nationalistisesti kasvavassa euroopassa.
  Syylliset ja osalliset

  Rasismin historia
  Erityisesti vallankumousvuoden 1848 jälkeen porvarillisten liberaalien huoli sosiaalisten suhteiden vakaudesta ja mullistusten pelko kasvoivat. Työväenluokan laajetessa ja ryhtyessä järjestäytymään, "kommunismin aaveen" kummitellessa ympäri Eurooppaa, kasvoi massojen pelko?.. Keskiluokka ja sivistyneistö vastasivat muutoksen uhkaan rotuajattelulla, jonka tarkoituksena oli luonnollistaa ja siten ikuistaa sosiaaliset erot. Tarkoitukseen saatettiin käyttää jopa kotimaisten työväenluokkaisten köyhien ja orjien vertaamista ja samastamista toisiinsa.
  Rasismin historia

  Rasismi Suomessa

  Stalin ja Hitler: Totalitaariset diktatuurit Neuvostoliitossa ja Saksassa:
  Mikko Välimäki ja Risto Riikonen 1994 (pdf)
  Vihdoinkin voisi sanoa että on kyseessä aihe, josta on saatavilla riittävästi aineistoa. Ehkäpä
  jopa liikaakin, sillä oleellisen löytäminen tuotti välillä vaikeuksia. Pyrimme esittämään
  kirjoitelmassamme ensim Josif Stalinin ja sitten Adolf Hitlerin elämäntapahtumat
  Adolf ja Josif

  Nationalismi ja "universaalinen nationalismi"
  Poliittinen kansallisuusaate on aiheuttanut sotia, mutta nämä sodat tuskin ovat olleet niin laajoja ja tuhoisia kuin ne maailmanpalot, joita maailmaa valloittavat aatteet ovat aiheuttaneet riippumatta siitä, olivatko ne alkuaan demokraattisia, sosialistisia tai rasistisia.
  Aira Kemiläinen

  Kapinatyöläinen
  Uusnatsit ovat todistaneet pystyvänsä mitä julmimpiin väkivallantekoihin usein täysin puolustuskyvyttömiä ihmisiä vastaan. Elävältä polttaminen, silpominen, kuoliaaksi pahoinpitely... nykypäivän hitlerit eivät jää esikuvistaan hiukkaakaan jälkeen.
  Kapis

  Oikeistoväkivaltaa vastaan
  Uwe Loesch: Örtlich betäubt - Paikallispuudutus
  Suurin osa ihmisistä reagoi lisääntyneeseen oikeistoväkivaltaan järkytyksellä tai jopa välinpitämättömästi. Yksittäisen ihmisen avuttomuuden vastine politiikassa on nk. argumentointikriisi. Kun lamaannuksesta on vihdoin toinnuttu, aletaan etsiä selitysmalleja, jotka ottavat uudelleen esiin vanhat käsitykset poliittisista uhkakuvista ja siksi niistä ei ole juurikaan hyötyä ongelman ratkaisemisessa. Koulujen ja kotien puutteellinen demokratiakasvatus tai omasta elämästä vieraantuminen pelkästään aineellisia arvoja painottavassa yhteiskunnassa eivät välttämättä johda sellaisten joukkioiden muodostumiseen, jotka ryhtyvät mielenosoituksellisesti rikollisiin tekoihin haluten näin osoittaa olevansa yhteiskunnan ulkopuolella. Yhtä ongelmallisilta tuntuvat sosiaalipsykologien syyttömäksijulistamisstrategiat.
  Goethe Instituutti

  Anti-Nazi League
  Suomen asema uusnatsismien puutteen lintukotona on mennyttä, ja lähestymme tilannetta jossa Englannissa oltiin neljännesvuosisata sitten.
  Murros haastatteli natseja vastaan yli kaksikymmentä vuotta toimineen Anti-Nazi Leaguen edustajaa
  Murros

  Arjalaisuus, hörhöt ja internet
  Sopivasti valituilla hakusanoilla on helppo löytää internetistä haluamaansa tietoa. Yllä olevat linkit on poimittu hakukone Eniron (Google) hakutuloksesta hakusanoilla arjalainen rotu. Hakutuloksen hörhö-osastoa edustavat mm.seuraavat:
  Suomen eettistä kielioppia I
  Marjatta-legenda Kalevalassa kuvaa KARJALAN kuninkaan, UT:ssä Marian pojan, Jeesuksen syntymää. UT:stä saamme sitten lukea tämän arjalaisen viidennen rodun, suurimman henkisen kuninkaan, historiaa ja opetuksia. Hän antaa suuntaviivat tälle eurooppalaiselle viidennelle kulttuurille, joka tulevaisuudessa tulee ilmentämään kalevalaista henkeä, Rudolf Steinerin mukaan.
  Marjatta-legenda

  Pekka Ervast:
  Nykyisen ihmisrodun alkuperäinen uskonto
  Ne teistä, jotka ovat lukeneet teosofista kirjallisuutta, tietävät, että Salaisen Opin mukaan meidän ihmiskuntamme nykyään elää viidennessä suuressa rodussa. Neljä rotua on elänyt tämän maan päällä ennen nykyistä ja Salaisen Opin mukaan niillä kullakin on ollut oma mantereensa, jossa ne ovat elämänsä viettäneet ja kehityksensä läpikäyneet?
  Yksi merkillinen poikkeus on olemassa. On olemassa kansa, on olemassa uskonto, joka on säilynyt läpi vuosikymmentuhansien. Tämä kansa, tämä uskonto on intialainen. Hindulainen rotu on vanhin indo-eurooppalaisen eli arjalaisen rodun alaroduista, ja Intiassa, ihmeiden ja salaperäisyyksien maassa on elänyt ja elää tämä kansa, joka on kantanut päänsä korkealla yli ajan vaihteiden. Eipä ihmettä, jos he ovat omaa uskontonsa nimittäneet sanaatana dharmaksi ? "ikuiseksi uskonnoksi"! Ikuinen se todella on monessa merkityksessä. Se on nykyisen rotumme alkuperäinen uskonto ja kaikissa myöhemmissä uskonnoissa tuntuvat sen vaikutukset?
  Teosofianet

  Jedermann ist sein eigener Führer!
  Jotkin uusnatsismia harjoittavat liikkeet ovat sisällyttäneet symboliikkaansa satanistisia piirteitä. Vastavuoroisesti useiden satanistien tiedetään tutkineen innokkaasti natsien toisen maailmansodan aikoihin (ainakin huhutusti) harjoittamaa okkultismin haaraa. Mistä tässä on kysymys? Satanistit kutsuvat itseään elitisteiksi - ovatko he fasisteja? Onko näillä aatteilla todella yhtymäkohtia?
  Jokainen on oma johtajansa


  Arjalaiset, suomalaismieliset ja rasistiset kotisivut

  Maailman pääroduista on yksi ali muiden, nimittäin neekerit. Neekereitä on aina pidetty ihmiskunnan lapsina. Neekerit eivät Afrikassa pystyneet luomaan savimajoja kummempia rakennuksia. Kun arabit kaivoivat 100 m syviä kaivoja maahan, niin neekerit käyttivät saastunutta pintavettä kuopista ja ojista. Mitään kirjakieltä he eivät pystyneet omaksumaan ennen valkoisten tuloa. Maanviljelykin oli täysin tuntematon käsite.
  Valkoisten tulo olikin onnenpotku tälle tylsistyneelle rodulle. Neekerit levisivät heidän ansiostaan ympäri maapallon. Omin voimin nämä matalaotsat kyyhöttäisivät edelleen savimajoissa, olisivat siis jääneet Australian neekereiden tasolle. Se olisikin ollut kaikille paras vaihtoehto, sillä mustat ovat edelleen alkukantaisia heimoja, jotka eivät sovi valkoiseen kulttuuriin. Mitään kunnon sotia tai valloituksia nämä eivät ole pystyneet tekemään. Neekereiden pelastukseksi koitui valkoisten rappeutuminen. Ilman sitä he eivät ehkä olisi enää edes elossa.
  Arjalaiset

  Nazi Lauck NSDAP/AO-
  Kansallissosialistinen uutislehti. Kansallissosialistista Uutislehteä julkaisee NSDAP/AO useilla eri kielillä.

  NSDAP/AO-
  Suomeksi:
  Kansaianvälinen
  Kansallissosialismi ? aatteemme:
  Stormfront ? keskustelu
  Oikeistoradikalismi
  Ruotsalainen sivu
  Nordiska Rikspartiet
  Lisää linkkejä
  Open Directory Linkit

  Maahanmuuttajaraiskaajat

  Tästä on kysymys. Maahantunkeutujien hyökkäyksestä eurooppalaisten naisten, seuraavan sukupolven synnyttäjien, kimppuun, röyhkeästi, brutaalisti ja järjestelmällisesti, osana suunnitelmallista kansanmurhaa, jolla länsimainen sivistyksemme tuhotaan, ja Eurooppa muutetaan "islamilaisten tasavaltojen" kattamaksi takapajulaksi, jossa alkuperäisasukkaille ei jätetä edes reservaatteja. Vieläkö haluat lukea lisää?
  Maahanmuuttaja raiskaajat Ruotsissa


  The National Alliance suomeksi
  Huhtikuun ryhmä
  Suomen Sisu
  Kansallisdemokraatit
  Internatsismi
  Suomi ? Isänmaa RP
  Kansallismielinen vaihtoehto
  Veri ja kunnia
  Kansallissosialistinen kirjasto
  Mitä nationalismi on?
  Vapaan Suomen liitto

  Ei heikkohermoisille
  Kansallisesti suuntautuneesta politiikasta käydään maailmalla monipuolista keskustelua, jota ei välttämättä tunneta Suomessa tarpeeksi hyvin. Tässä Wolf Grimwaldin puheenvuoro USA:sta. Kirjoittaja toimii White Order of Thulessa?. Varsinainen syy tämän artikkelin kirjoittamiseen lienee sitäpaitsi Grimwaldin tarkoitus kritisoida satanismia ja fasismia lotraavia pentuja. Jos et pidä tälläisen lukemisesta, älä lue.
  Wolf Grimwald

  Suomalaisasiamiehen kotisivu
  Pekka Siitoin
  Suomi ?Isänmaa R.P
  Suomen Sisu
  Kansallinen Rintama

  Nuorisobarometri ja uusnatsit
  Stakes: Eroon muukalöaisvihasta

  Internetistä poimituilla näytteillä on helppo kauhistuttaa herkkähipiäisiä sieluja, Juuri tällä hetkellä julkinen keskustelu ei ole kovin suopea ääriliikkeitä koskevalle keskustelulle. Mutta tilanne saattaa muuttua hyvinkin nopeasti.


  |


  maanantaina, heinäkuuta 19, 2004


  Kapteeni Happo - Hullu Puutarhuri

  Julkaistu Plokkaa sivulla vuonna 2003. Editoitu 19.07. 2004.

  Sanoja: kapteeni happo hullu puutarhuri suomen kannabisyhdistys hamppu cannabis lycaeum online silumi chilumi bongi vesipiippu vaaka irti vaikutus käyttäjä huumeista huumaa, huumeet, huumausaineet, huumeiden myynti, huumeiden viljely, huumeiden käyttö, huumekauppa, kannabis, hamppu, tuotanto, tuottajamaat, kehitysmaat, kokaiini, kokapensas, lahjonta, oikeudenmukaisuus, oopiumi, heroiini, jalostus, rahanpesu, lahjonta, myynti, käyttö, riippuvuus, salakuljetus, tasavertaisuus, terveys, unikko, ympäristö

  -Juu, ei meidän lapset. Ja toivottavasti tosiaan ei, mutta ei se kovin herkkua ole, jos ne huumeiden käyttäjät asuvat naapurirapussa ja koko ajan pelätä saa mitä joku höyrypää harhoissansa/tuskissansa aikaiseksi saa sopivalle vastaantulijalle.

  -Lapset ovat omiamme. Niin kauan kun alueella asettuu kunnollisia veronmaksajia sosiaalitapausten sijaan, niin huumeongelma pysyy aika marginaalisena. Voihan tietenkin hyvän perheenkin lapsesta huumeiden käyttäjä tulla, mutta harvemmin. (huumekeskustelusta)


  Apteekissa oltiin oikein mukavia sen puhdistetun bensan suhteen, ei kyselyä tai mitään epäselvyyttä - vaan 3,35 euroo / 100ml. Ostettiiin ruokasoodaa ja sitruunahappoa sekä minigrippejä prismasta.
  -----...-
  Kohta ruvetaan sitten vaan kemisteileen ja kattellaan että mitä kummaa tästäkin seuraa.. en ole ollut ikinä mistään aineesta ns. reissulla, saas nähä meneekö se nyt sitten.
  kerron lisää sitten vaikka huomenna, jos oon elossa.


  Katkelma keskustelufoorumilta

  Helppo nakki
  Kuka tahansa auttavasti kouluenglantia taitava osaa kirjoittaa hakukoneen hakukenttään sanat buy hemp seed ja painaa enteriä. Pienen ajatustyön jälkeen hakua voi rajata sanalla online. Tulos on juuri sitä mitä tilaa. Seuraava vaihe ensikertalaiselle on tietysti kirjoittaa hakukoneen hakukenttään sanat hampun kasvatusopas. Tuloksena ilmestyy näytölle ?Koristehampun kasvatusopas?. Eri asia sitten kuinka moni on valmis tilaamaan cannabiksen siemeniä ja ottamaan riskin rahojensa menettämisestä ja kiinni jäämisestä.

  Kapteeni Happo
  Hieman kokeneempi nettisurffaaja huomaa heti kasvatusoppaan sivulle päästyään kaksi uutta hakusanaa - Kapteeni Happo ja Hullu puutarhuri, joista jatkaa. Poimimalla sivuilta avainsanoja saa nopeasti hyvän yleiskäsityksen etsitystä aiheesta. Lisäämällä hakuun englanninkielistä (huume) perussanastoa, hakuja voi laajentaa vaikka kuinka pitkälle. Englanninkielistä perussanastoa taas voi kerätä hakutuloksista tai netin keywords palveluista.

  Jos haluat tyrmätä itsesi kertalaakista (olet siis sinisilmäinen) kirjoita Ask Jeevesiin (ask.com) How can I make home drugs. Pienellä vaivalla löytyy muutakin koti, autotalli ja kanisterilaboratorio-ohjeita ja kaavoja. Ennemmin tai myöhemmin innokas tiedonetsijä törmää myös sivulle, josta voi tilata erilaisia tarvikkeita aina silumeista ja bongeista vaakoihin ja muihin hampun polttamisessa tarvittaviin välineisiin, siis Suomesta.

  Hyvät ja pahat sanat
  Tässä tutkitaan sekä huumeiden vastustamista että huumemyönteisyyttä internetissä. Linkit ja hakuvihjeet on tarkoitettu tiedotusvälineiden ja valistuneiden kasvattajien käyttöön. Huumeita käyttävät ja niitä etsivät löytävät hakemansa sivut ilman tällaisia perusjuttujakin. Itse suhtaudun huumeiden kasvatukseen, levittämiseen ja käyttöön ehdottoman kielteisesti. Olen myös absolutisti tupakan ja alkoholin suhteen.

  Vakavamieliselle etsijälle
  Englanninkieliset haut internetistä tuovat etsijälle muutamalla oikein valitulla avainsanalla esille online kauppoja, käyttöohjeita, yhteystietoja, kasvatusohjeita jopa koti- ja kanisterilaboratorion perustamisohjeita. Kauhistelematta voi sanoa että kaikesta löytyy tietoa. Asiallista tietoa kaipaava kirjoittaa hakukoneensa hakukenttään muutaman tärkeä avainsanan. joista yksi on Alcohol and drugs keywords.

  Alcohol and drugs keywords.
  Huumesanasto (PDF)
  Huumesanastoa
  Alkoholi, huumeet ja muut päihteet

  Suomen kannabisyhdistys
  "Suomen kannabisyhdistyksen tarkoitus on vaikuttaa päihdepolitiikkaan ja lainsäädäntöön siten, että kannabiksen käyttö, saatavuus, ja kotikasvatus omaan käyttöön tulisi lailliseksi täysi-ikäisille ihmisille sekä sen lisäksi tutkia kannabiksen käyttöä eri kulttuureissa ja eri aikoina. Yhdistys ei pyri edistämään kannabiksen, tai minkään muun päihdyttävän aineen käyttöä. Jäsenyyden menettää henkilö, joka yrittää yhdistyksen kautta hankkia tai myydä laittomia aineita. ?
  SKY

  Lycaeum
  Kapteeni Happo, Hullu Puutarhuri, Kapteenin Apteekki ovat sivuja, jotka koettelevat tietoyhteiskunnan sietokykyä. Useimmat kasvattajat olisivat valmiit poistamaan nämä sinut internetistä jos se vain olisi mahdollista.
  Hullu Puutarhuri

  Punakärpässieni
  Punakärpässieni on tunnetuin ja legendaarisin kaikista Suomessa kasvavista sienistä - jopa pikkulapset tunnistavat tämän kiehtovan ja pelätyn sienen ulkonäöltä. Vaikka sieni on yleisesti tunnettu, varsinaista asiatietoa siitä on saatavissa valitettavan vähän. Yhä tänä päivänä monet muuten varsin asiantuntevat sienioppaat väittävät sitä tappavan myrkylliseksi, vaikka historia ei tunne ainuttakaan punakärpässienen nauttimisesta johtunutta kuolemantapausta. Myös sienen käytöstä shamanistisena entheogeenina on saatavissa vain niukasti tietoa.

  Kärpässieni
  Suuri sieniopas

  Kokototuus ja puolitotuus
  Puolitotuus.com ja kokototuus.com ovat valtakunnallisen huumeviestintähankkeen internet-palveluita.
  Kokototuus.com on asiallinen tietolähde vanhemmille ja muille kasvattajille, aiheesta kiinnostuneille nuorille, ammatissaan tietoa tarvitseville ja huumeiden käyttäjille. Puolitotuus.com on keskustelusaitti, joka kannustaa ihmisiä osallistumaan tai seuraamaan, mitä muilla on sanottavaa huumekysymyksistä.
  Totuudet
  Irti huumeista
  Päihdelinkki ? Huumeet

  HuuMaa
  Laittomien huumeiden tuotanto, jalostus, kuljetus, kauppa ja käyttö muodostavat maailmanlaajuisen järjestelmän. Verkkosivujemme aineisto tuo esille huumekauppaan liittyvät maailmanlaajuiset ongelmat ja pyrkii paljastamaan huumeiden takana olevan monipolvisen ketjun, jolla on kauaskantoisia poliittisia, taloudellisia ja sosiaalisia seurauksia koko maapallolle. Sisältö painottuu kasvipohjaisiin huumeisiin, koska lähtökohtana on ollut huumekaupan vaikutus kehitysmaiden asemaan
  HuuMaa

  Terveystietoa
  Kansalaismedia ? Verkkolehti
  Synteetiset huumeet
  Miten tunnistat huumeiden käyttäjän
  Huumeet ja riippuvuus
  Liberaalit ? Puhaeenvuoro
  Utopioista todellisuuteen

  Kuinka kohdata huumeiden käyttäjä

  Uusia linkkejä käyttäjän kannalta:

  Foorumi hampusta (vaatii rekisteröitymisen)
  Kannabisaiheisia linkkejä
  Viihdekäyttäjän huumelinkit
  MsticMan (suomeksi)
  MysticMan

  Kun tottumaton internetin käyttäjä kohtaa netissä jotain hänelle vastenmielistä on seurauksena suuttumus. Syyllisiä ovat ne, jotka julkaisevat tietoa netissä ja usein myös ne, jotka tätä tietoa kommentoivat. Me elämme kahlitsemattomassa verkkoyhteiskunnassa. Tämä tarkoittaa sitä että jokainen joutuu itse punnitsemaan mihin uskoo ja miten internettiä käyttää. Nuorisoa ajatellen paras keino on siirtää pääte olohuoneen puolella ja aina välillä istuutua kiinnostuneena junioreiden viereen. Ammattilaisen ja kasvattajan on rehellisesti myönnettävä että kauhistelun asemasta on ryhdyttävä tekemään valistustyötä ? niin vaikealta kuin se tuntuukin.
  |


  perjantaina, heinäkuuta 16, 2004


  Bush on perseenreikä
  Hyvästit Chagoalle
  Propaganda ja manipulaatio


  Julkaistu aikaisemmin Plokkaa foorumilla. Editoitu 16.07.2004

  Tuskin kukaan muu USA:n presidenteistä on joutunut samanlaisen pilkan ja nöyryytyksen kohteeksi kuin George W. Bush. Iva ja pilkka alkoi jo paljon ennen häneen valintaansa presidentiksi. Pilkka laimeni hiukan WTC:n traagisten tapahtuminen jälkeen mutta on taas yltynyt. Pilkasta ovat saaneet oman osuutensa myös Bushin perheen villikkotyttäret. Tässä pieni linkkikokoelma aiheeseen George W. Bush:  Bush on perseenreikä
  More
  Idiot son of an asshole (latamminen kestää hetken, mutta kannattaa)
  George W. Bush oder Schimpanse ?
  Bush or Chimp?
  More Bush song
  Bush Satire
  Bush Satire Bilder
  The Best Bush satire to be found
  Legacy of a Nazi Asshole Named Bush
  Bush cartoon and parody
  Monster Closet
  Twind just wanna have rum (laulu)
  Geoerge W. Bush movie poster parody
  Animation parodies
  Bush Parody Sites Links
  Humour and parody
  Song Parodies All that Busch
  Interesting audio and video clips
  The Bushin tarkkailua
  More about Mr. Bush

  Mr. Bushista on erittäin helppo löytää materiaalia. Syvällisempää tietoa kaipaava voi kokeilla sellaisia hakusanoja kuin: bush bin laden family, bush iraq lies, bush lies ja niin edelleen.
     |


  torstaina, heinäkuuta 15, 2004


  Hyvästit kotisaaelle

  Chagosin saaret sijaitsevat Intian valtameressä. Saariryhmän suurin saari on nimeltään Diego Garcia . Runsaat 30 vuotta sitten amerikkalaiset karkottivat brittien suostumuksella saarelaiset eli Ilios-kansan kodeistaan. Syynä oli amerikkalaisen tukikohdan rakentaminen saarelle.
  Brittihallinnon alle kuulunut alue, annettiin jenkkien sotilasvoimille sillä ehdolla, että Englantilaiset saisivat alennusta Amerikkalaisten valmistamasta, sukellusveneiden ydinasejärjestelmästä nimeltä Polaris. Luonnollisesti asutetulle saarelle oli paha rakentaa mitään, ilman olemassa olevan populaation siirtoa, joten Brittihallinto siirsi tämän muutaman tuhannen ihmisen joukon Mauritiuksen saarelle, väitetysti ilman mitään rahallista tai materiaalista tukea.

  ?Vuonna 2000 Mauritiuksen saarella kasvanut, Louis Olivier Bancoult, haastoi Britit oikeuteen väitteestä jonka mukaan saari oli ollut asuttamaton, ja jonka johdosta sotilastukikohta oli saatu rakentaa saarelle. Bancoult voitti oikeudessa ja Ilois nimellä tunnettu kansa sai luvan palata mailleen, Yhdysvaltain puolustusvoimat eivät kuitenkaan tunnustaneet Brittioikeuden päätöstä, ja jäivät saarelle.

  Vuonna 2016 päättyvä vuokrasopimus USA:n ja Britannian välillä, pakottaa viimeistään joukot poistumaan saarelta, ja antaa alkuperäiskansan jälkeläisille mahdollisuuden palata kotiinsa.?

  Spolog

  Saariryhmään kuluu noin 65 saarta, joista Diego Garcia on suurin (44 neliökilometriä) Alueen koko on n, 50.000 neliökilometriä mutta kiinteän maan osuus on vain 63,17 neliökm. Saarelaisten karkottaminen kodeistaan on rikos ihmisyyttä kohtaan. Tälläkin hetkellä saari, toimii massiivisten B-52 ja B-2 Stealth pommittajien tukikohtana Irakin sodassa,

  Uskomaton ja surullinen tarina
  Kansa siirrettiin lentokentän tieltä

  Siis kokonainen kansakunta on siirretty sotilaallisista syistä kodeistaan Mauritiukselle.. Oliko asia siirron tapahtuessa etusivun uutinen kaikkialla maailmassa niin kuin sen pitäisi olla? Minulla ainakaan ei ole mitään muistikuvaa asiasta. Luin chagolaisista ensimmäisen kerran 7.10. 2003.
  Suomalaiset tiedotusvälineet eivät ole juuri Chagoa huomioineet. Saarelaisten tukalaan asemaan ovat reagoineet lähinnä Human Right kaltaiset järjestöt. Chagolaisen asia on ollut ainakin kerran esillä EU:ssa

  KIRJALLINEN KYSYMYS E-3771/00
  esittäjä(t): Patricia McKenna (Verts/ALE) komissiolle
  (4. joulukuuta 2000)

  Poul Nielsonin komission puolesta antama vastaus
  (5. tammikuuta 2001)
  Komissio tuntee Chagos-saarten tapauksen, muttei ole koskaan osallistunut virallisiin keskusteluihin asiasta. Yhdistynyt kuningaskunta on brittiläisestä Intian valtameren alueesta vastaava julkinen viranomainen. Chagos-saarten asukkaat ovat Yhdistyneen kuningaskunnan alaisia, ja saaret kuuluvat sen hallintovaltaan.
  C 163 E/210 FI 6.6.2001 Euroopan yhteisöjen virallinen lehti

  Näin siis EU:kin pesi kätensä Ilios-kansan kohtalosta. Tälläkin hetkellä saari, toimii massiivisten B-52 ja B-2 Stealth pommittajien tukikohtana Irakin sodassa,

  Perustietoa
  Global Security
  Navy Mill.
  CIA Factbook
  BBC News
  Chagos
  Diego Garcia
  |


  keskiviikkona, heinäkuuta 14, 2004


  Propaganda ja manipulaatio

  Julkaistu Plokkaa-sivulla marrraskuuss 2003. Editoitu 6.7. 2004


  Hakusanalla propaganda löytyy netistä kymmeniätuhansia osumia. Jos mukaan liittää sanan archive, osumien määrä tarkentuu huomattavasti. Muita hyviä rinnakkaissanoja ovat links, library, poster, song, audio, film ja postcard. Voit myös kokeilla sanaa watch.
  Watch sanalla pääset tutkimaan sivustoja, jotka sanovat valvovansa propagandaa. Osaan näistä sivuista tulee suhtautua suurella varauksella, sillä se mikä jonkin mielestä on propagandaa, on toisen mielestä silkkaa informaatiota.
  Riippuu täysin kiinnostuksesi syvyydestä, miten syvälle propagandan heitteikköön haluat sukeltaa. Helpoin tapa lähestyä aihetta, on tukia julisteita. Julisteissa sanoma tulee esille pelkistetyimmässä muodossa. Internetin tiedostoissa on valtaisa joukko filmejä, uutispätkiä, äänilevyjä, lauluja, laulun sanoja, historiallisia puheita, radiolähetyksiä, pilapiirroksia, valokuvia ja julisteita..
  Propagandakäsitteen alle sijoittuvat myös lukuisat propagandaa teoreettisesti lähestyvät sivut. Juuri nyt käydään netissä erittäin vilkasta ja syvällistä keskustelua informaatiosodasta. Keskustelun herättäjänä on tietysti Yhdysvaltojen toiminta ennen Irakin sotaa, sen aikana ja varsinkin nyt sodan jälkeen. Internetin propagandavarantoihin kuuluvat myös lukuisat synkkää vimmaa uhkuvat vihasivut.

  Propaganda elää demokratiassakin
  Propaganda ei ole vain menneen ja kehittymättömän maailman tai totalitaaristen maiden ilmiö. Se on läsnä myös nykyhetken demokratioissa, arvioi journalistiikan professori Heikki Luostarinen Diakonia-ammattikorkeakoulun Turun yksikön mediaeettisessä seminaarissa. Lainaus sivulta)
  Journalisti
  Klikkaa tästä

  Propaganda ei ole kadonnut
  Propaganda on terminä vanhentunut, mutta ilmiönä se ei ole hävinnyt mihinkään. Toimittajilta ja kuluttajilta vaaditaan tarkkaavaisuutta, sillä tälläkin hetkellä pr-toimistot suunnittelevat uusia strategioita. Propagandaan kohdistuvat uskomukset elävät yhä vahvasti mielikuvissamme. Yleisesti uskotaan, että propagandaa ei voi esiintyä vapaan tiedonvälityksen yhteiskunnassa ja että propaganda ei vaikuttaisi nykyajan ihmisiin. (Lainaus sivulta)
  Propaganda

  Poliisi:Rasistinen propaganda
  RAsistinen propaganda
  Rasistiset ajatukset leviävät
  Rasismi leviää

  Disinformaatioyhteiskunta
  Propaganda-sanalla on kehno kaiku. Se tuo mieleemme juopuneen parlamenttivaltuuskunnan edessä tanssivat pohjoiskorealaiset lapset, iskurityöläisiä kannustavat neuvostolaiset ämyritorvit, Joseph Göbbelsin palopuheet ja natsien puoluepäivien spektaakkelit. Aivopesun, psykologisen sodankäynnin, valehtelun. Kaikkiaan: käsitteiden maailman Saddam Hussein, arkkiroisto kaikilla mausteilla. (Lainaus sivulta )
  Disinformaatio

  Jees propagandaa
  Armas J. Pullan pakinassa "Jees propagandaa !" vuodelta 1942 pohditaan suhtautumista propagandaan. Propagandatoimintaa arvostellut sotilas saa huumorin varjolla kuulla, että kaikki tekevät propagandaa, siis yrittävät antaa edullisemman kuvan itsestään kuin todellisuudessa ovat. (lainaus sivulta)
  Jees
  J.Pulla
  Molotohvin koktaili
  Molotoffinkoktaili
  Valistus- ja tiedotustoiminta
  Veteraaniperinne

  Hyveellinen virtuaalisota
  Hyveellinen virtuaalisota

  Kuvallinen propaganda
  Kuvallinen propaganda kiihtyy kriisiaikoja lähestyttäessä ja on voimakkaimmillaan sotien ja konfliktien aikana. Irakin sota on tästä hyvä esimerkki. Kuvilla on ihmistenmieliin pyritty vaikuttamaan tuhansien vuosien ajan. Mitä muuta hallijtsijoiden palatsien friiseihin veistetyt kuvat olivat kuin propagandaa. Heti kirjapaino taidon keksimisen jälkeen levisivät erilaiset propagandakuvat ympäri koko sivistyneen maailman jne.
  Poliittiset julisteet ja pilapiirrokset ovat keskeinen osa tämän päivän vaikuttamista. Samoin internetin kautta leviävät ääni- ja kuvaleikkeet.

  Suomen itsenäisyyden ajan sodat kuvina
  Tämän sivukokonaisuuden tarkoitus on esitellä kuvallisen materiaalin (valokuvien, piirrosten yms) avulla Suomen käymiä sotia itsenäisyytensä aikana alkaen sisällissodasta ja päättyen Lapin sotaan. Kunnianhimoisena tavoitteena on tehdä sivusto Suomen tunnetuimmaksi kuvallisen materiaalin keskukseksi, kun puhutaan Suomen itsenäisyyden ajan sodista. (Lainaus sivulta)
  Sotakuvia
  Sotakuvia
  Art of the first world war
  I W-war
  Political graphisc
  Poliittisia kuvia
  World War II Propaganda, Cartoons, Film, Music, & Art
  War II propaganda
  Yahoo - Propaganda and Political Art
  Political art

  Julisteet

  Propaganda poster collection
  Propagandaposter
  Cuban poster Art
  Cubanposter
  Soviet poster
  Sovietposter
  International poster gallery
  International
  Anti_Nazi Poster
  Antinazi poster
  US. Propaganda poster and films
  US:propaganda
  Vintage US: propaganda
  More US. propaganda
  Anti War propaganda
  Antiwarpropaganda
  Nazi Propaganda: 1933-1945
  Nazipropaganda
  Propaganda Gallery (Videos)
  Propagandagallery

  Osta Hitlerin kootut puheet
  Internetin kaupallisten palveluiden omalaatuista antia edustavat lukuisat nettitavaratalot, jotka ovat keskittyneet uutis- ja propagandaelokuvien, radiolähetysten ja äänilevyjen myymiseen. Parhaat sivustoista saavat suomalaisen museoihmisen vatsan vaantymään ja käden hakeutumaan lompakkotaskuun. Tässä pari esimerkkiä:

  International historic films
  Hitlerin kootut
  EarthStation1 Multimedia
  Lisää samanlaista

  Historialliset äänileikkeet
  Internetin historialliset arkistot ovat erinomainen lähde historiasta kiinnostuneelle. Voit kuunnella menneisyyden ääniä, katsella vanhoja dokumentteja ja kuunnella historiallisia ääniä. Liittämällä yhteen sanat audio ja xxx xxxx., voit kuunnella niin Hitlerin, Mussolinin, Stalinin kuin Nixoninkin sekä Martin Luther Kingin ja muiden historian haamujen puheita.

  Hitler audio
  Audiohitler
  A speech at the Siemens Dynamo Works in Berlin, 10 November 1933
  Hitler puhuu

  Hear the words that changed the world.
  Historiallisia puheita
  Historical sound archive
  Historiallisia ääniä
  Yahoo ? oral history
  Oral history
  Historical links
  Linkkejä aiheeseen

  Radiopropaganda
  Radiosta tuli heti välineen käyttöön oton jälkeen tehokas propagandaväline. Joukossamme on vieläkin suuri määrä suomalaisia, jotka muistavat ?Teuvan Tiltun?, ?Moskovan Tiltun? tai ?Jahvetin? eli Yrjö Kilpeläisen. Ahkerasti kuunneltu radiopakinoitsija Kilpeläinen oli Työväen Akatemian rehtori, toimittaja ja sittemmin Suomen Sosialidemokraattin pakinoitsija, joka nousi toisen sodan jälkeen eduskuntaan yhtenä asevelisosiaalidemokraattien edustajana. Kilpeläisen toimintaa koko hänen elämänsä ajan leimasi voimakas kommunismin vastustaminen.
  Sekä Teuvan että Moskivan tiltuille löytyy myös kansainvälisiä esikuvia. II maailmansodan titlu oli mm. japanilaisten Tokyo Rose. II maailmandodan saksalainen vastine oli Mildred Gillars, joka tunnettiin paremmin nimellä ?Axis Sally? . Vietnamin sodan aikana 1960-luvulla vastaavaan asemaan nousi Hanoi Hannah.

  Ei radiopropaganda ole mihinkään kadonnut. Se on arkipäivää myös tänään. Radion avulla on helppo tavoittaa, radio on kaikkialla läsnä, kustannuksiltaan tehokas ja lähetyspaikkaa voidaan muuttaa nopeasti tarpeen mukaan. Maailman tunnetuimmat propaganda-asemat ovat amerikklaisjohtoiset VOA eli Voice of America ja Radio Free Europe. Maailmassa on edelleenkin käyttöä myös erilaisille piraatti ja cladestine-radioasemille. Myös internet on tuonut audiopropagandaan oman lisämausteensa.

  Clandestine
  Clandestine radioasemat edustavat radioaaltojen vallankumouksellisia. Calndestine radiot sekoitetaan usein piraattiradioihin. Näillä kahdella on harvoin mitään tekemistä keskenään. Puhtaimmillaan clandestine-radio on järjestelmän ulkopuolella toimiva itsenäinen ja vallassa olevaa järjestelmää kritisoiva radioasema.
  Joissakin tapauksissa clandestine asema voi olla valjastettu palvelemaan myös järjestelmän tarpeita ja asema levittää disinformaatiota.
  Monesta clandestineasemasta on tullut klassikko. Tällaisia olivat mm. CIA:n Radio Swan joka lähetti koodisanomia Sikojenlahden maihinnousun aikaan, Radio Venceremos ja Radio Miskut, jotka levittivät sandinistisissien sanomaa Nigarakuassa 1980-luvulla tai Nigerian nykyhallintoa kritisoiva Radio Kudirat. Lisää tietoa clandestine-asemista löydät hakusanalla clandestiane watch.

  The ACE "CLANDESTINE PROFILE"
  Clandestine profile
  Clandestine broadcasters are deceptive
  Clandestine
  The Free Radio Network
  Thefreeradio
  Voice of America
  VOA
  Radio Free Europe
  Frree europe
  Radio Propaganda - Another Weapon In War
  War weapon
  US radio propaganda broadcasts target raqis
  US: propaganda
  THE SECRET WIRELESS WAR
  Secret war
  U. S. Office of War Information (OWI) Collection
  US:information
  Pentagon Broadcasts Propaganda Over Iraq
  Foxnews

  Hate Propaganda
  Clandestine radioasemien lisäksi langatonta viestintää tai ääniviestintää internetissä harjoittaa lukuisa joukko kanavia, joita voidaan kutsua yhteisellä nimellä Hate Radios. Nämä vihaa ja eripuraa kylvävät radioasemat ovat keskittyneet jonkin kansanryhmän, rodun, uskonnon tai ideologian suomimiseen. Pelkästään Yhdysvalloissa on äänessä runsaat 1000 ns. isänmaallista, äärioikeistolaista ryhmää. Näiden ryhmien toiminnasta kerrotaan mm. Robert Hilliard´in ja Michael Keith´n teoksessa ?Waves of Rancour: Tuning In the Radical Right?

  Kristillistä propagandaa
  Aivan oman ryhmänsä muodostavat Yhdysvaltojen Nahvillessä toimivan Worldwide Christian Radio (WWCR:n) ketjuun kuuluvat noin 400 kristillistä asemaa, joista merkittävä osa on ns. patrioottisia asemia, joka suomenkielellä tarkoittaa yhdysvaltalaista äärioikeistoa. Nämä asemat linkkaavat lähetyksiään myös Eurooppaan.
  Eurooppalaisia viharadioita edustavat mm. tanskalainen uusnatsipropagandaa välittävä Radio Oasis ja muutama entisen Jugoslavian alueella toimiva radioasema. Kiihkeintä sotaa radioaalloilla käydään tällä hetkellä Afganistanissa.
  Radio Netherlandsin sivuilla on viharadioista erinomainen selvitys sekä kattava linkkikokoelma. Hate-radioiden vastakohta on tietysti ?Peace Radio?, joita niitäkin on melkoinen määrä. Muut tämän osion vihalinkit johtava ?tavallisille? vihasivuille.

  Radio Netherlands
  Realradio

  Radio for Peace, Democracy and Human Rights
  Peaaceradio

  IRIN report on hate media
  Hatemedia

  David Duke
  Duke

  Alt flame niggers
  Niggers

  White aryan resistance
  White aryan

  Internet Resources on Hate Speech
  Hate speech

  Hate Watch
  Black journalism

  The Hate Directory
  Hate directory


  Terroristipropaganda on vähentynyt netissä?
  Amerikkalaisten ylläpitämä terroristijahti jatkuu myös internetissä. Tulilinjalla ovat erityisesi Yhdysvalloista toimivat ns. terroristisivut, joita viranomaiset ovat lakkautelleet. Kohteena ovat olleet mm. taliban-news.com ja clearguidance.com nimiset sivut. Sivuja on lakkautettu myös Britanniassa ja eräissä muissa Länsi-Euroopan maissa. Yksi lakkautuksen kohteista on äkkivääristä islamistisista mielipiteistään tunnettu Al Quedan azzam.com. Azzam sivuista käydään netissä kovaotteita propagandasotaan.
  Yahoon Groupissa on useita Al Quedaan ja Osama bin Ladeniin liittyviä keskusteluryhmiä. Mm. bin Ladenin ?oma? keskusteluryhmä?. Kukaan, yhdysvaltojen tiedustelupalvelua ja Yahoon johtoa lukuu nottamatta, ei tiedä miten kontrolloitu ryhmä on.
  Mielenkiintoinen osa tätä propagandasotaa ovat erilaiset DOS- ja muut hakkeroinnit erityisesti islamilaisia sivuja kohtaan. Tämä alakulttuurin muoto on saanut omat sankarinsa ja looserinsa.

  Yahoo bin Laden keskusteluryhmä
  Bin Laden keskustelu

  Azzam-sota
  Azzamsota

  Hakkerit asialla
  Hakkerit asialla

  Ilmoita terrorismista
  Ilmoita

  Terrorist Activities on the Internet
  Terrorism and the Internet are related in two ways. First, the Internet has become a forum for terrorist groups and individual terrorists both to spread their messages of hate and violence and to communicate with one another and with sympathizers. Secondly, individuals and groups have tried to attack computer networks, including those on the Internet ¬ what has become known as cyberterrorism or cyberwarfare.
  Terrorism update
  Terrorfocus

  Terrrorismiaiheisia linkkejä
  Linkvoyager
  War on terrorism
  Terorismfiles
  The terrorism portal
  Theterror
  Terrorism Library
  Terrorismlibrary
  Jihad Watch
  Jihadwatch
  Al-Muhajabah's Islamic Blogs
  Muhajabah
  Islamic resoirces
  Answering
  ISLAMIC SEARCH ENGINES
  Islamicworld

  Huumori, ironia, parodia ja satiiri
  Poliittinen huumori mielletään harvoin propagandaksi. Monien mielestä lajityyppi edustaa anti-propagandaa. Huumori on kuitenkin vakava asia. Vanhan sanonnan mukaisesti ?diktaatttorit palkitsevat parhaat vitsin kuolemalla.? Liitän tähän loppuun kolme mieleistäni esimerkkiä tältä propagandan reuna-alueelta.

  Neuvostoliitto
  Neuvostoliitto
  Valtakunta
  Valtakunta
  Vapaat radikaalit
  Vapaatrradikaalit

  Suomalaisen propagandan TOP

  Taisteluun imperialismia vastaan
  Imperialismia vastaan
  Maahanmuuttajaraiskaajat
  Maahanmuuttajat
  Suomalaisauusmies
  Suomalaisuusmies
  Huhtikuun Ryhmä
  Huhatikuunryhmä
  Suomalaisuuden liitto
  Suomalaisuudenliitto
  Kansallisdemokraatit
  Kansallisdemokraatit
  EU:n vastainenkansanrintama
  Internatsismi
  Radio Islam
  Suomen Sisu


  |