Alanin Veppiloki

Kirjoita osoiteriville ainoastaan: clik.to/veppiloki

 Pikalinkit

Sirkesalon muistokirja
Tatskat ja lävärit
Google hacking
Nettikalenterit
Bushin rukoustiimi
Uhreilta varastetaan
Tsunami linkit
Katastrofin aikataulu
Tsunami videot
Vakoile naapureitasi
Suomalaiset foorumit
"Olga" vaanii verkossa
Phishingiä vastaan
Phishing huijaukset

 • Muista s-postilla!

 •  

   

  >
  Eka viesti 05.03.2004

  Homeland Security Advisory

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?


  tiistaina, tammikuuta 04, 2005


  Kriisichat auttaa tuskaan

  "Alkää kätkekö suruanne , vaan antakaa sen tulla ja näkyä!" Viesti Freebookissa

  Pelastakaa Lapset ry on käynnistänyt nettipohjaisen lasten ja nuorten kriisichat-palvelun. Palvelu toimii Suomi24 sivustolla.. Palvelu on tarkoitettu yllättäviä ja ahdistavia tilanteita varten. Tällaisia voivat olla paikalliset tai maailmanlaajuiset katastrofit tai vaikkapa lapsiin, perheisiin tai kansakuntaan kohdistuva uhka tai jokin muu vaikeasti hallittava asia. Juuri nyt palstalla keskustelaaan Kaakkois-Assian katastrofista. Huoneeseen mahtuu kerralla 40 keskustelijaa. Edellisen kerran kriisichatissa keskusteltiin laajemmin Konginkankaan onnettomuuden jälkeen.

  Kriisichat palveluun osallistuu kymmeniä koulutettuja henkilöitä. Kriisichat aukeaa netissä parin tunnin kuluessa, mikäli Suomessa tai maailmalla tapahtuu jotakin vakavaa tai lapsia voimakkaasti koskettavaa. Lapset kuulevat ja näkevät järkyttäviä tapahtumia, mutta eivät pysty käsittelemään niitä aikuisen lailla ja tarvitsevat siksi välitöntä aikuisten tukea ja turvaa
  Kriisichatin vapaaehtoisille järjestetään säännöllisiä koulutustapaamisia ja heillä on sekä takapäivystäjät että työnohjaus puhelimitse saatavilla. Jokainen kriisichatin päivystäjä toimii luottamuksellisesti ja terveen järjen periaatteella. Kriisichatin päivystäjäksi tuleminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja oman aikataulun antamiin rajoihin..

  Vilkasta keskustelua
  Tsunamin aiheuttamasta kriisistä keskustellaan erittäin vilkkkaasti myös esimerkiksi Ilta-Sanonomien keskustelualueella_ http://www.iltasanomat.fi/keskustelu/ sekä lukemattomilla muilla keskustelualueilla Erittäin hienoa ja varmasti myös ahdistukseen auttavaa keskustelua käydään myös Tukinet.fi:n sivulla: https://www.tukinet.fi/keskustelu/viestit_avoin.tmpl?refer_to=37004&grp=63&_current=9999

  Hyvän käsityksenkeskustelusta saa kun kirjoittaa Googlen hakukenttaan hakufraasin aasian katastrofi keskustelu

  Ohituskaista ruuhkasivuille
  Blogisivusto Pinseri.com neuvoo sivuillaan, miten ylikuormittuneita sivuja voi päästä lukemaan hajauttamalla hakupyyntöjä ympäri maailmaa sijaitseville hajautuspalvelimille. Mikäli haluttu osoite ei vastaa, voi sivulle yrittää päästä esimerkiksi maksuttoman Coral-palvelun kautta.

  "Kaupallisten palveluiden rinnalle on syntynyt palvelu nimeltään Coral, joka tarjoaa verkkopalveluiden hajautusta maksutta kaikkien sivustojen käyttöön. Kuka tahansa voi ottaa järjestelmän käyttöön, esimerkiksi silloin kun jokin sivusto ei vastaa kuormituksen alla. Oletetaan että haluat päästä sivustolle, joka on tällä hetkellä erittäin kuormitettu, esim: http://www.phukethospital.com/.

  Jos sivusto ei vastaa, voit kokeilla käyttää sitä Coralin läpi. Se tapahtuu lisäämällä osoitteen perään teksti: .nyud.net:8090. Uusi osoite on siis: http://www.phukethospital.com.nyud.net:8090/

  Ohituskaistasta
  http://www.pinseri.com/archives/001187.shtml

  Coral ohjeet täältä
  http://www.scs.cs.nyu.edu/coral/

  Pinseri
  http://www.pinseri.com

  Kriisichat
  http://chat.suomi24.fi/
  Pelastakaa lapset
  http://www.pelastakaalapset.fi/nettivihje/kriisichat.htm
  Thaimaa aiheinen keskustelupalsta
  http://www.thaiklupi.fi/foorumi/viewforum.php?f=21
  Tietoyhteiskunta.fi:n keskustelu
  http://www.tietoyhteiskunta.fi/=keskustelu/
  Uskontosävytteinen keskustelu Kotisatamassa
  http://kotisatama.net/fi/

  Freebook: http://www.freebok.net/books/Terapiat/view.html

  Kriisiapua

  Helsingin terveysasemat auttavat avun tarpeessa olevia. Terveysasemien ollessa kiinni voi ottaa yhteyttä terveyskeskuspäivystykseen. Terveyspalvelujen neuvontapuhelin (09)10023 antaa palveluneuvontaa ja hoito-ohjeita ympäri vuorokauden.

  Mielenterveysseuran kriisipuhelin. Jos koet tarvetta keskustella tapahtumasta ja siihen liittyvistä ajatuksista ja tunteista voit soittaa Suomen Mielenterveysseuran SOS-KESKUKSEN kriisipuhelimeen puh. 09-4135 0500 (ma-pe 9.00-21.00, la ja su 15.00-21.00 ) SOS-AUTO, puh. 040-5032199, 24 h / vrk. Valtakunnallinen kriisipuhelin, puh. 0203445566, ti-la klo 15-06, su-ma 15-22.
  http://www.mielenterveysseura.fi/

  Korvaushakemuksen voi tehdä netissä: http://www.tietoyhteiskunta.fi/=uutiset/161966
  |