Alanin Veppiloki

Kirjoita osoiteriville ainoastaan: clik.to/veppiloki

 Pikalinkit

Sirkesalon muistokirja
Tatskat ja lävärit
Google hacking
Nettikalenterit
Bushin rukoustiimi
Uhreilta varastetaan
Tsunami linkit
Katastrofin aikataulu
Tsunami videot
Vakoile naapureitasi
Suomalaiset foorumit
"Olga" vaanii verkossa
Phishingiä vastaan
Phishing huijaukset

 • Muista s-postilla!

 •  

   

  >
  Eka viesti 05.03.2004

  Homeland Security Advisory

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?


  sunnuntaina, tammikuuta 02, 2005  Puutarhatonttujen vapautusrintama

  Vihannesativistit täyttävät hyvin virtuaalitodellisuuden
  vapautusrintaman vaatimukset, jotka ovat idea, html-editori
  ja vapaata tilaa jollakin palvelimella


  Aktivismi nousussa?
  Kun kolme tuttua kertoo toisistaan riippumatta, että heidän puutarhastaan ja portinpielestään on kadonnut useita puutarha- ja joulutottuja, on aivan pakko googlettaa. Pienen etsinnän jälkeen asia selviää: asialla on puutarhatonttujen vapautusrintama.
  Ensimmäisen kerran asia tuli julkisuuteen Soneraplazan uutisessa "Puutarhatonttujen vapautusrintama iskee" 29.10.2003.

  Uutisen mukaan
  "Pariisin seudulla on alkanut toimia puutarhatonttujen vapautusrintama. Järjestö iskee varastamalla pihojen tonttuja. Vapautusrintama näyttää kuitenkin toimivan pyyteettömästi. Kaikki orjuudesta vapautetut pihamaahiset löytyivät eräänä aamuna Saint-Die-des-Vosges-katedraalin portailta. Seuraavaksi kummajaiset kuskattiin poliisiasemalle, josta asukkaita pyydettiin niitä noutamaan. "Tonttujen palautuspäivän" tulos jäi kuitenkin heikohkoksi: vain 32 kidnapatuista 75:stä maahisesta haettiin takaisin omistajilleen."

  -"Ne haluttiin vapauttaa mutta päätyivät vankeuteen", poliisin tiedottaja Sylvain Brucker huokasi.

  Vanha juttu
  Asia tuli esille uudenvuodenpäivänä päivällisen aikana. "Vanha juttu", sanoi Neiti 15 v. Minäkin tunnen muutaman vapautusrintaman jäsenen. Luulin että asia on unohtunut, mutta ilmeisest ei. Tiedän, että ainakin Asseri

  Vapauattakaa tontut
  "Kuten historiassa varmaan huomasitkin, puutarhatontut joutuvat tekemään työtä vastoin tahtoaan ja ainaisen pelon alla. Myös tonttujen myynti toreilla, kukkakaupoissa ym. viittaa selvästi 1800-luvun orjakauppaan. Me täällä PV:ssä olemme ehdottomasti tällaista käytöstä vastaan. Lukuisista (0) kannanotoista huolimatta puutarhatonttujenorjuuttamista ei ole lopetettu. Siksi on ruvettava käyttämään kovempia otteita : puutarhatontut on vapautettava vaikka väkivalloin"

  Näin todetaan PV:n sivuilla: PV on vuonna 2003 perustettu puutarhatonttujen oikeusjärjestö, jonka päämääränä on vapauttaa kaikki Suomen puutarhatontut. PV:n sivustoilla on runsaasti puutarhatonttuihin liittyvää materiaalia.

  Tonttujen vapautusrintama
  http://kotisivu.mtv3.fi/puutarhatontut/tavoitteet.htm

  Muita kotimaisia vapautusrintamia ovat mm. IVR eli Insinöörien Vapautusrintama, Lasten Vapautusrintama, Ilmapallojen vapautusrintama, Eläinten Vapautusrintama Tieteellisen tekstin vapautusrintama, Kylpyankkojen vapautusrintama, Hirviöiden vapautusrintama, Ylivelkaantuneiden Vapautusrintama, Kirjojen, Kanojen , Hervannan Isänmaallinen Vapautusrintama ja Punajuurten vapautusrintama. Kaikkiaan haku "* vapautusrintama" löytää noin 500 osumaa.

  Vihannaesaktivistit iskivät Pohjanmaalla
  Monikymmentuhatpäinen vihannesaktivistiremmi iski viime yönä seinäjokelaisen perunatarhan kimppuun Kuortaneella. Aktivistit vapauttivat häkeistään yli 300 täyskasvuista perunaa sekä näiden vastasyntynyttä pentua. Hyökkäyksensä yhteydessä tunkeutujat maalasivat perunatarhan seiniin iskulauseitaan, kuten mm. "Muusi on murha" ja "Onks Viljoo näkyny?".

  Vihananaesaakativistit täyttävät hyvin virtuaalitodellisuuden vapautusrintaman vaatimukset, jotka ovat idea, html-editori ja vapaata tilaa jollakin palvelimella.

  Vihanneas aktivistit
  http://sivut.koti.soon.fi/aatos/vihannestensuojelijat.html

  Lehdistötiedote
  Julkisen Tilan Vapautusrintamalta Maanantain vastaisena yönä 14 heinäkuuta (2004?) toimintaryhmä Julkisen Tilan Vapautusrintama maalasi noin 50 mainos kylttiä, pilaria ja taulua Eskilstunan keskustassa. Ryhmä perustelee toimintaansa lehdistötiedotteessa. Tervetuloa Julkisen Tilan Vapautusrintama.
  http://www.vaikuttava.net/article.php?sid=3740&mode=thread&order=0

  Kannattaa myös tutustua oikeiden vapautusrintamien toimintaan. Niitäkin riittää sekä reaali- että virtuaalitodellisuudessa.


  |