Alanin Veppiloki

Kirjoita osoiteriville ainoastaan: clik.to/veppiloki

 Pikalinkit

Sirkesalon muistokirja
Tatskat ja lävärit
Google hacking
Nettikalenterit
Bushin rukoustiimi
Uhreilta varastetaan
Tsunami linkit
Katastrofin aikataulu
Tsunami videot
Vakoile naapureitasi
Suomalaiset foorumit
"Olga" vaanii verkossa
Phishingiä vastaan
Phishing huijaukset

 • Muista s-postilla!

 •  

   

  >
  Eka viesti 05.03.2004

  Homeland Security Advisory

  This page is powered by Blogger. Isn't yours?


  keskiviikkona, helmikuuta 09, 2005


  Olen netissä - olen siis olemassa

  Muutama vuosi sitten luin keskustelupalstalta, että "Et ole olemassa, ellei nimesi ole netissä". Hämmennyin ja hätäännyin asiasta siinä määrin, että pakko oli laittaa oma nimi hakukoneeseen. Tuloksena oli kolme osumaa. Kiviriippa putosi sydämeltäni. Kun nyt muutama vuosi myöhemmin kokeilen jälleen, on omalla reaalinimellä osumia 28. Sen sijaan nimimerkkini ?Alan Bitit? saa jo 122 osumaa. Huomaa että Alan Bitit tulee lainausmerkkeihin.

  Olen jo vuosia kirjoittanut Näkökulma keskustelufoorumissa nimimerkillä Nestor. Kun kokeilen Nestoria hakufraasilla site:www.nakokulma.net Nestor - on tuloksena 1170 osumaa. Ja jos leikkiä vielä jatketaan nettipäiväkirjani eli Veppilokin nimellä, on tuloksena n. 400 osumaa, joista kaikki eivät tosin liity nettipäiväkirjaani. Näillä tuloksilla voin siis sanoa olevani olemassa, ainakin virtuaalitodellisuudessa

  Goglettaminen synnyttää väistämättä ajatuksen siitä, että kuka mahtaa olla Suomen eniten osumia keräävä reaalipersoona. Asiasta on varmasti jossakin tieto, mutta kokeillaan Googlella:

  Matti Nykänen: 31 000
  Tarja Halonen: 123.000
  Ville Valo: 135 000
  C.G.E. Mannerheim: 6800
  Väinö Linna: 6600
  Mikä Häkkinen: 76 600
  Paavo Nurmi: 40 400

  Ville Valo on siis tunnetuin suomalainen! Joku varmaan keksii vielä vetävämmän nimen. Jos haluat hieman poikkeavan näkökulman siihen kuka on tunnetuin suomalainen maailmalla, kokeile hakua "Tunntuin suomalainen" Tulokseksi saat sellaisia nimiä kuin Valto Laitinen, Gunnar Nordström, Einojuhani Rautavaara, Liisi Oterma, Erkki Kurenniemi, Viola Turpeinen ja monta muuta. Montako muuten tunnistit viimeeksi mainituista? Kannattaa googlettaa jos et tunnistanut. Suomalaisia he kaikki ovat.


  |